1:1
(0:1)
32. J. Vorel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirovice jako první tým dokázaly alespoň přibrzdit rozjetý protivínský vlak!


Branky


0

Deset týmů si na nich vylámalo zuby a až teprve ten jedenáctý dokázal získat alespoň jeden, ale zato velmi cenný bod. Řeč je o celku Mirovic, které dokázaly vybojovat remízu 1:1 s dosud neporaženým lídrem soutěže, kterým je Protivín.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Protivín se ujal vedení...

Domácí si byli vědomi toho, že v zápase s prvním Protivínem nemají co ztratit a patřili jim první minuty zápasu. K prvnímu většímu ohrožení Hanusovi branky se Mirovice dostaly po dlouhém nákopu za obranu, když útočníka domácích zastavil protivínský Vojík až za cenu faulu na hranici šestnáctky. Domácí však výhody přímého kopu z dobré střelecké vzdálenosti nevyužili a jejich pokus mířil nad bránu. Zanedlouho poté se do útoku vrhli i hosté a hned z toho byla penalta. Pronikající Veselý se dostal před jednoho z domácích obránců, ten mu zavadil o nohy, sudí neváhal a nařídil pokutový kop. Míč si na penaltový puntík postavil zkušený Moravec, ale jeho střela orazítkovala břevno, následně se strhl boj o míč, který nakonec vytáhl brankář Slavík takřka z brankové čáry, a nebezpečí pro domácí bylo zažehnáno. Sotva si však Mirovice oddechli, bylo už opravdu zle. Ve 32. minutě hosté vybojovali rohový kop, po kterém hlavičkoval Moravec, Slavík ještě zvládl jeho pokus vyrazit, bohužel pro něj ale jen do Jaromíra Vorla, od kterého míč doputoval do sítě, 0:1. V závěrečných minutách prvního poločasu Protivín vystupňoval svůj tlak. Za pár minut přišla další gólová šance hostů, když Moravec přiťukl před bránu na Jaromíra Vorla, ten se snažil celou akci ještě vyšperkovat přihrávkou vedle sebe na Fialu, ale toho stihl zablokovat domácí obránce. O chvilku později byli hosté opět blízko druhé brance. Tentokrát si Vorel naběhl na dlouhý pas za domácí obranu a střílel kolem vyběhnuvšího gólmana Slavíka, jeho střelu stihl vykopnout vracející se obránce. Následoval už jen hvizd hlavního rozhodčího a poločasová přestávka.

Mirovice vyrovnaly...

Ve druhé půli byla stále herní převaha spíše na straně Protivína, který zahrozil z několika standardních situací a dostal svého soupeře pod tlak. Většina jejich pokusů však končila na pevné domácí obraně, jmenovitě především na hlavě Huleše. K několika útočným akcím se osmělili i domácí. Nejprve se po samostatném úniku z levé strany prezentoval mirovický útočník utaženou střelou na bližší tyč, ale připravený Hanus zvládl jeho pokus vytěsnit na tyč a rohový kop. V 58. minutě už však na straně domácích propukla gólová radost. Stejně jako hosté dokázali mirovičtí skórovat po rohovém kopu, jeden z útočících hráčů nepustil gólmana Hanuse k míči, který následně propadl až k Jelínkovi a ten ho dokázal dostat za brankovou čáru, 1:1. Po vyrovnávací brance měli domácí ještě asi dvě šance na zvrat, ale obě dvě střely zhruba ze vzdálenosti 10 metrů zlikvidoval dobře chytající Marek Hanus. Mirovice tedy jako první tým v letošní sezóně dokázaly obrat Protivín o body.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Hrálo se na velmi těžkém terénu, kdy šlo jen stěží kombinovat po zemi. Byla to spíš taková "práskaná" než fotbal. Domácí si s tím nedělali hlavu a jednoduše všechny míče nakopávali hlavně co nejdál od své branky. Nevím, zda byl vyrovnávací gól zcela regulérní, jeden z útočících hráčů mě stáhl za dres, abych se nedostal k míči. Ale každopádně jsme měli ještě proměnit minimálně penaltu nebo jednu z dalších dobrých šancí a vyhráli bychom, takhle si za remízu můžeme sami.



Sestavy


SK Mirovice
F. Slavík [-] - J. Hřídel [-] , M. Huleš [-] , V. Jelínek [-] (88. J. Becher [-] ) - R. Peterka [-] , T. Hlavín [-] (69. M. Justich [-] ) , J. Vodňanský [-] , K. Sláma [-] , F. Boukal [-] , P. Kuba [-] - J. Císař [-] (90. J. Merta [-] )

FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Vojík [-] , L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] , P. Burda [-] - L. Veselý [-] (75. Z. Vorel [-] ) , O. Prášil [-] , R. Vojta [-] , M. Fiala [-] (64. L. Ruczkowski [-] ) - J. Vorel [-] , J. Moravec [-]

ŽK: 90. F. Slavík - 54. L. Veselý , 89. P. Burda .
Hráči zápasu: V. Jelínek - J. Vorel .
Místo: Mirovice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rinth Jan - Linhart Vladislav, Trčka Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.