2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice doma porazily Větřní


Branky


0

V 9. kole fotbalové 1.A třídy zavítalo Větřní na hřiště Bavorovic a určitě doufalo v bodový zisk. Jediné co si nakonec fotbalisté Větřní z Bavorovic odvezli, byl podle slov jejich kapitána vztek a rozhořčení nad výkonem sudích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nevyužili své šance…

Hned v úvodu zápasu si dokázali domácí vytvořit tlak, ze kterého vyplynulo i několik slibných příležitostí ke vstřelení gólu. Nejprve musel brankář hostů Pavelka likvidovat Hanouskův pokus zhruba z deseti metrů. Následně mířil nad Vokurka, ke kterému se míč dostal po rozehrané standardní situaci, a o pár minut později se tentýž hráč dobře uvolnil na hranici velkého vápna a jeho střelecký pokus dalším dobrým zákrokem vytáhl mimo tři tyče Pavelka. Po následném rohovém kopu tečoval Kučera míč těsně vedle tyče. V dalších minutách prvního poločasu se hosté dokázali z tlaku vymanit a zahrozili několika slibnými protiútoky. Dvakrát to už vypadalo, že se bude některý z hostujících útočníků řítit sám na domácího gólmana, nebezpečnou akci však k velké nevoli hostujících hráčů pokaždé svým zdviženým praporkem zastavil pomezní sudí. Poločasový výsledek tedy zůstal na bezbrankovém stavu 0:0.

Bavorovice se dokázaly dvakrát prosadit…

Ve druhém poločase se obraz hry nijak výrazně nezměnil. Stupňovala se však nespokojenost hostů s výroky rozhodčího, který za to odměňoval hráče Větřní žlutými kartami. V 60. minutě ohrozil branku gólmana Pavelky Vokurka, jeho hlavička však orazítkovala pouze tyč. O pět minut později dostali domácí výhodu zahrávání přímého kopu, k odraženému míči se nejrychleji dostal Novák a dorážkou z malého vápna otevřel skóre zápasu ve prospěch domácího týmu. Hosté přidali a dostali se více do hry. Bavorovice se začaly poněkud strachovat o výsledek, ale v 86. minutě přišla gólová pojistka. Na Hanouskův přímý kop si naskočil Granov a hlavou definitivně rozhodl o třech bodech pro domácí. Větřní tedy odjíždělo z Bavorovic s prázdnou a podle slov kapitána Rudolfa Weinharta i s velkým rozhořčením nad výkonem rozhodčích, kteří odpoledne úřadovali i v Plané. Více se dočtete v jeho ohlasu pod článkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Do utkání jsme vstoupili aktivně a do desáté minuty jsme si vypracovali tři vyložené gólové šance, ale Hanousek a ani Vokurka se střelecky nezaskvěli. Celý první poločas jsme měli herní převahu, bohužel branku jsme nevstřelili. To se nám podařilo až po kombinační akci, na jejímž konci byl shluk hráčů v šestnáctce hostů a David Novák nakonec míč usměrnil k tyči, takže jsme šli do vedení, které jsme zpečetili v 86. minutě, kdy Hanousek našel svým centrem Granova a ten zvyšoval na 2:0. Dá se říci, že celý zápas jsme měli převahu, nastřelili jsme dvě tyče a hosté za celé utkání nevystřelili na branku. Myslím, že naše vítězství je zasloužené.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (kapitán): Zápas v Bavorovicích bych označil jako komedii! To co se tam dělo, bylo k pláči. Musím tedy uznat, že v první půli měly Bavorovice několik dobrých šancí, kdy nás držel nad vodou náš dobře chytající gólman, kdyby domácí své šance proměnili, tak bylo nejspíš hotovo. Naproti tomu jsme mohli i my jít dvakrát sami na branku, jenže by nás nesměl pokaždé zastavit zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Říkám to proto, že i nestanní diváci nám potvrdili, že o ofsajd se ani jednou v žádném případě nejednalo. My jsme však rozhodnutí sudího přijali a zbytečně se nehádali. Poločas tedy skončil 0:0. Ovšem to, co se začalo dít ve druhé půli, bylo neskutečné. V jednu chvíli jsem dokonce musel prosit rozhodčího, aby klidně písknul penaltu nebo cokoliv, že to nějak zkousneme, ale že nás je opravdu málo a hrozně nerad bych, aby někoho z nás vyloučil. To nám naštěstí splnil, takže aspoň jedno malé vítězství jsme si připsali! Zarážející bylo, že i někteří domácí hráči sami říkali, že to co se na hřišti děje, už je opravdu přes čáru. Navíc, když v průběhu zápasu dorazí několik diváků a jejich první otázka je: ,,Tak co? Už je zase řežou?", tak to asi také o něčem vypovídá. O těch třech loupežnících s píšťalkou se mi snad ani nechce mluvit. Jeden jak druhý by se měl stydět a zamyslet se nad tím čeho jsou součástí. Narovinu uznám, že momentálně asi nemáme tým na to, abychom hráli 1. A třídu, ale ani tak se nikdy nesnížíme k tomu, abychom dělali něco podobného. To raději sestoupíme a budeme hrát to, na co máme, než abychom se uchylovali k něčemu, co se sportem nemá vůbec nic společného. To bych raději ty peníze vzal a věnoval je na nějaké dobročinné účely než je cpát podobným ubožákům, promiňte jinak je ani nazvat nemůžu. Další věc je, že neustále slyším někoho brečet, jaký je nedostatek hráčů, a že všichni raději utíkají do Rakouska. Tak já vám něco povím. V soutěžích jako je 1.A třída není skoro žádný hráč, který by za fotbal měl nějaké peníze. Většina z nás to hraje z lásky k fotbalu, a protože nás to prostě baví a takováhle verbeš a odpad fotbalu vám tu radost akorát kazí.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - P. Hadač [-] , D. Granov [-] , P. Babka [-] , D. Koláček [-] - D. Novák [-] , R. Hanousek [-] , T. Kučera [-] , P. Boubal [-] - S. Vokurka [-] (89. D. Eliáš [-] ) , T. Koranda [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Soukup [-] , J. Dušek [-] , Z. Ginzel [-] (86. M. Votýpka [-] ) , J. Sukdolák [-] - P. Sikuta [-] , R. Radykhovskyy [-] , M. Přibyl [-] , R. Weinhard [-] , V. Květoň [-] - M. Homer [-]

Hráči zápasu: D. Granov , D. Novák .
Místo: Bavorovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Třešťík Petr - Trkovský Tomáš, Novotný Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.