0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po dvou vysokých výhrách přišel na Slávii gólový půst


Branky


0

V předchozích dvou utkáních přejela Slávie své soupeře vysokým rozdílem, v zápase se Ševětínem už tomu tak však nebylo a oba týmy se nakonec rozešly bezbrankovou remízou 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezi vápny...

Dá se říci, že celý první poločas se odehrával mezi vápny. O trochu více měli možná míč na svých kopačkách hosté ze Ševětína, ale k žádnému většímu ohrožení slávistické branky to nevedlo. Další v čem Ševětín převládal, byly rohové kopy, se kterými si však bez větších potíží dokázala domácí obrana poradit. Ze strany Slávie stojí za zmínku tvrdá střela Hromádky, kterou však zkušeně zlikvidoval gólman Černý. Taktický první poločas skončil tak jak začal, tedy 0:0.

Slavie přidala, ale nakonec byla ráda za bod...

Ve druhém poločase Slavie zatopila pod kotlem a hned ve 47. minutě se dostala do dobré gólové příležitosti. Martin Slípka svou kolmicí našel nabíhajícího Hromádku, kterého však zradila střelecká muška a spolu s gólmanem Černým obstřelil i branku hostů. Domácí nepolevovali ze svého tlaku. V 60. minutě se pokusil dalokonosnou střelou překvapit hostujícího gólmana Wegenkittl, jeho pokus však zatřásl pouze břevnem. Horní tyč Ševětínské branky ještě zvonila, když jí z následné akce střelou z první znovu trefil Jordán. Domácí nejspíše na předzápasovém tréninku soutěžili v trefování břevna a přenesli si to s sebou i do zápasu, protože o pár minut později orazítkoval po třetí vrchní tyč Hromádka. V další akci se opět Hromádka snažil propálit hostujícího gólmana, ten však znovu svým zákrokem jeho pokus zmařil. V 89. minutě se Slávie dopustila ztráty míče na polovině hřiště, následoval protiútok Ševětínu, hostující útočník se ocitl tváří v tváře brankáři Wolfovi, ale zaváhal, což stačilo slávistickému gólmanovi ke zlikvidování vyložené šance hostů. Díky Wolfovi tedy Slávie přežila infarktový závěr a brala alespoň bod.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Byla to taktická bitva se vším všudy, první poločas měl častěji míč v držení Ševětín a byl aktivnější, ale oba týmy si žádnou větší šanci nevytvořily. Druhou půli jsme převzali iniciativu a třikrát trefili břevno, jenže největší tutovku měl těsné před koncem soupeř, kterou náš gólman Wolf výborně zlikvidoval, takže jsme byli nakonec rádi za bod.

SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): V prvním poločase jsme měli více ze hry. Hrálo se mezi vápny. Pro ,,údajný“ ofsajd nám nebyla uznána branka, kterou vstřelil J.Havlíček. Ve druhém poločase začala Slávia více běhat a vytvořila si dvě 100% šance, nastřelila třikrát břevno. Podržel nás brankář J.Černý. Poprvé jsme neinkasovali. V poslední minutě jsme mohli brát tři body, protože J.Švejda neprostřelil brankáře domácích. Remíza je spravedlivá.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - T. Dvořák [-] (68. L. Kolárik [-] ) , O. Wegenkittl [-] , O. Kindermann [-] (46. M. Jordán [-] ) - P. Kladenský [-] (46. T. Wejskrab [-] ) , D. Vondroušek [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , J. Hejna [-] - L. Hromádka [-] (87. L. Kantor [-] ) , P. Kindermann [-]

SK Ševětín
J. Černý [-] - R. Ludvík [-] , M. Hanousek [-] , P. Mohamed [-] , A. Matoušek [-] - L. Kupec [-] , T. Hindy [-] (90. V. Chalupa [-] ) , P. Novotný [-] , D. Klapuš [-] (76. Z. Sváta [-] ) - J. Havlíček [-] (58. J. Švejda [-] ) , R. Novotný [-] (88. D. Ardamica [-] )

Hráči zápasu: G. Wolf - J. Černý .
Místo: Slavia ČB. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kroutl Vít - Novotný Jiří, Lepič Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.