Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda nadělovala, Lokáda dostala bůra!


Branky


0

Sousedské derby bylo k vidění o tomto víkendu na hřišti první Dobré Vody, která na svém hřišti přivítala českobudějovickou Lokomotivu. Domácí svého soupeře rozhodně nešetřili a udělili mu pořádnou lekci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích...

Hned od úvodních minut se nevyvíjel zápas pro Lokomotivu moc dobře. Domácí nastoupili aktivně a odměnou jim byla vedoucí branka už ve 14. minutě utkání, o kterou se postaral Robert Hanzal. Na další gól si museli diváci počkat až do samotného závěru prvního poločasu. Ve 43. minutě překonal gólmana hostů Kuruce dobrovodský Arnold a poslal tak svůj tým do dvougólového trháku.

Dobrá Voda v druhé půli suverénní...

Hráčům Lokomotivy zřejmě nepomohla ani poločasová přestávka a druhý poločas se tak nesl ve stejném duchu jako ten první. Navíc domácí hru nejen kontrolovali, ale přidávali i další branky. Nejprve se trefil v 56. minutě Filip Šafránek a následně o 10. minut později navyšoval skóre zápasu na rozdíl čtyř branek Michal Nedvěd. Tentýž hráč se dostal ke slovu ještě v 89. minutě, když svým druhým gólem v zápase překonal gólmana Lokomotivy Kuruce popáté a udělal tak za utkáním definitivní tečku. Dobrá Voda tedy odčinila venkovní porážku, kterou zaznamenala v minulém kole na hřišti svého pronásledovatele, kterým je českobudějovická Slavie, a dál se drží v čele tabulky 1.A třídy. V příštím kole jí nečeká určitě nic lehkého, jelikož se střetne s dalším kvalitním soupeřem, kterým jsou Hrdějovice. Uvidíme, zda Dobrá Voda dokáže potvrdit domácí výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek: Poprvé v této sezóně jsme se sešli v plném počtu a v derby s Lokomotivou jsme oproti předchozímu zápasu podali bojovný a týmový výkon, který poté ocenil nejen trenér, ale i spokojení diváci. Hosté za celý zápas kopali jediný roh a ohrožení našeho brankáře za celých 90 minut by se lehko dalo spočítal na zbylých prstech jedné ruky starého truhláře.




Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Peleška [-] - J. Hanousek [-] , C. Novotný [-] (78. I. Neubauer [-] ) , O. Zavřel [-] (71. P. Zayml [-] ) , J. Baštář [-] (81. T. Bartoš [-] ) , F. Šafránek [-] , J. Dráb [-] - R. Hanzal [-] (87. P. Choboda [-] ) , A. Arnold [-] , P. Šteyer [-] (63. M. Nedvěd [-] )

TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - P. Křiváček [-] , P. Kamiš [-] , J. Hruška [-] , J. Zýka [-] - R. Fošum [-] (69. Z. Marek [-] ) , D. Kocar [-] , S. Nechuta [-] (85. F. Navrátil [-] ) , J. Květoun [-] (51. R. Kadlec [-] ) - T. Tauber [-] , D. Hostek [-]

ŽK: 32. S. Nechuta , 40. T. Tauber , 49. J. Květoun .
Hráči zápasu: R. Hanzal , A. Arnold , F. Šafránek , M. Nedvěd .
Místo: D.Voda. Počet diváků: 270. Rozhodčí: Třešťík Petr - Trkovský Tomáš, Novotný Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.