0:3
(0:1)
14. M. Novotný (p.)
46. M. Zach
66. J. Nevosad
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Nemanice! Odpor domácích zlomil brzký gól druhé půle


Branky


14. M. Novotný (p.) , 46. M. Zach , 66. J. Nevosad
0

Lheničtí neměli k dispozici ideální sestavu a hostující celek toho dokázal naplno využít. Domácí ale měli gólové šance, jenomže neuspěli. To za Nemanice se podeváté v sezóně prosadil kanonýr Zach!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhenice se vrhly do utkání po hlavě

Utkání třetího s prvním slibovalo velkou a napínavou podívanou. Lhenice sice nevstupovaly do zápasu v plné sestavě, ale přesto si domácí vypracovali hned tři nadějné šance. V 8. minutě Bednár při přečíslení udělal kličku a zhruba ze dvanácti metrů přestřelil bránu, ale spíše se nabízela přihrávka na rozběhnutého Schöna či Ilieva, ti by šli sami na brankáře. Potom měl střelu ze šestnácti metrů Schön a před Polomčákem se v další příležitosti objevil opět Bednár. Nemanice ale mají rychlý přechod do útoku a ve 13. minutě se jim povedl rychlý protiútok a kopaly penaltu, když se do vápna dral Křiváček a byl podkopnut obráncem. Nařízenou pecku proměnil Novotný a bylo to 0:1. Domácí i nadále měli optickou převahu, ale po inkasovaném gólu domácí hrozili především střelami z dálky, do zakončení blíže se nedostávali. Sem tam se nějaká okénka v obraně otevřela na každé straně, nemanické útoky byly velmi nebezpečné a Lhenice podržel brankář Dvořák. Novotný pálil z úrovně penalty mezi tyče a Dvořák dokázal míč reflexivně vytáhnout. Hrál se dynamický fotbal, kdy se hra přelévala ze strany na strany.

Plány domácích zhatila první minuta druhé půle

Druhý poločas začali hosté nejlépe, jak mohli. Sotva byla odehraná minuta, když po autu Novotný přihrál Kochlöflovi na vápno, ten míč nasměroval na Zacha, který poslal střelu nechytatelně pod břevno – 0:2. Inkasovaná branka nadšeně hrající Lhenice zchladila a vyvedla z míry. V 66. minutě už měli hosté komfortní náskok. Při třetím gólu domácí beci váhali při rozehrávce a Nemaničtí na ně zatlačili. Výsledkem byla nepovedená malá domů na Dvořáka, kdy byl u míče dříve než brankář Zach a gólman už mohl hasit nebezpečí jen za cenu faulu před vápnem. Dvořák mohl být rád, že za zmaření brankové příležitosti viděl jen žlutou kartu, Zach už by měl jednoduchou pozici. Ale hosté se ze standardky stejně prosadili, po signálu obstřelil zeď tradiční exekutor Nevosad a na bližší tyč se nemýlil – 0:3. Klidný další průběh utkání čas od času narušila nějaká ta šance – za Nemanice mohl navýšit vedení Hucek, kdy po přesném centru netrefil míč sám před Dvořákem. Nemanice své šance v zápase proměnily, domácí ne, takže Nemaničtí dál vládnou tabulce, když zvládli i tento těžký souboj.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Pavel Hodina (trenér Lhenic): Začal bych tím, že od začátku týdne nám nic nevěštilo nic dobrého – věděli jsme,že dám budou chybět tři hráči základní sestavy – Pavel Prenner je zraněn, Pořádek a Pilát byli pryč. Ani jsme se nesešli na trénink. Kopf nastoupil po nemoci, Josef Prenner nastoupil s podvrknutým kotníkem a na hřišti také nevydrže celý zápas. Lepili jsme to dohromady, věděli jsme o síle Nemanic zejména směrem dopředu. Chtěli jsme jim znemožnit kombinaci a hrát na co nejmenším prostoru, což se nám dařilo. První půli jsme byli herně lepší, soupeř byl donucen k nakopávané. Lepší jsme byli i po penaltě, byť hosté hrozili nebezpečnými brejky, kdy nás podržel Dvořák. Zjistili jsme, že s Nemanicemi se dá hrát. Bohužel hned v první minutě druhé půle jsme dostali gól a tím bylo z naší strany po zápase. Pak už jsme neplnili, co jsme měli, hráli na šedesáti metrech, oni toho svou zkušeností využili a zápas kontrolovali. Nemanice prokázaly kvalitu, ale myslím, že výsledek je dost krutý, nepodali jsme tak špatný výkon, aby to muselo skončit 0:3. Zápas měl velmi dobrou kvalitu a úroveň, víc se mohl povést rozhodčímu, i když si v žádném případě nemyslím, že by nás jeho slabší výkon poškodil.

SK Nemanice
Petr Böhm (Nemanice): Po utkáních se slabšími soupeři jsme se v úvodu rozkoukávali. Lhenice už jsou trochu jiný šálek kávy a v počátku na nás vlétly, jako domácí celek byly nahecované. Měli jsme párkrát v obraně co dělat, abychom to uhlídali, Lhenice jsou celkově dynamickým týmem. Po námi proměněné penaltě měli domácí platonický tlak, šance byly na obou stranách, domácím hodně pomáhal gólman, na kterém bylo vidět, že má asi zkušenosti z trochu jiné soutěže, Lhenice podržel, stejně jako nás Polomčák. Druhou půli jsme začali parádně a po třetím gólu už se utkání jen dohrálo.



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Růžička [-] , K. Muška [-] , L. Kopf [-] , J. Prenner [-] (62. M. Mahák [-] ) - M. Bednár [-] , J. Beran [-] , T. Tůma [-] (78. R. Sura [-] ) , J. Mrkvička [-] - R. Iliev [-] , J. Schön [-]

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - A. Motl [-] , K. Zatloukal [-] , S. Dubský ml. [-] - M. Novotný [-] (84. J. Hucek [-] ) , J. Křiváček [-] (62. P. Čech [-] ) , J. Nevosad [-] , R. Kochlöfl [-] - M. Zach [-] (81. T. Kapri [-] ) , P. Schönkypl [-] , S. Dubský [-]

Místo: Lhenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lepič Jiří - Kovařík, Trněný.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.