2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sládkovova trefa přišla příliš pozdě. Dříteň body uhájila


Branky


0

Hromada po týdnu opět skóroval a poslal Dříteň do vedení. V 84. minutě zvyšoval Werner a střelecké mlčení Kamenného Újezdu ukončil Sládek až příliš pozdě. Dříteň pokračuje ve výborných výsledcích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas? Nic, o čem bych psal domů...

Hosté neměli před zápasem vůbec jednoduchou situaci. Trenér Brozman nemohl využít hned pěti stabilních hráčů základní sestavy, ze hry vypadli Petkov, Stegbauer a Samek, na zápas tentokrát nebyl ani Váša a Chromý. Ale mladí bojovníci v Dřítni makali a první poločas mnoho vzrušení před brankami nenabídl. Dříteňský Pfeffer hlavičkoval z malého vápna, ale v největší šanci poločasu neuspěl. Vše zajímavé se tak mělo stát až ve druhé půli.

Cé-erko opět skórovalo

To totiž čekání na první branku duelu ukončil Hráč minulého kola, Jiří Hromada – 1:0. Ten byl ve správný čas na tom správném místě a doklepával levačkou za brankáře vyražený míč. Dříteň vývoj zápasů poté víceméně kontrolovala a definitivně bylo jasno v 84. minutě, kdy po pohledné akci, do které byli zapojeni tři čtyři hráči domácího celku, nahrával finální přihrávkou Pfeffer a vystřídavší Werner skóroval – 1:1. Úder Kameňáku bohužel pro něho přišel až v 89. minutě. Po pohledné akci, kdy přišel centr ze strany na malé vápno, se prosadil na konečných 1:2 Sládek. Víc už si toho hosté pak nevypracovali a musí tak doufat v body z dalších zápasů. V zápase se neprosadil ani obvykle brankář Újezdu Dudák, jenž tentokrát naskočil do útoku. Dříteň se stejně jako loni drží na dostřel vrcholu tabulky.

 

     SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (obránce Dřítně): „Kameňák byl herně docela dobrý, má mladé mužstvo. V prvním poločase to bylo vyrovnané, dá se říct, že bez šancí, také skončil bez branek, nebylo to nic extra. Do druhé půle jsme nastoupili s o trochu lepším výkonem, myslím, že zaslouženě jsme se ujali vedení a zápas jsme podle mého kontrolovali. Když to vezmu celkově, tak asi zasloužená výhra. Nejlepším hráčem opět naše „Cé-erko“, naběhal hodně metrů, chodil si pro balóny, dal gól, ví, kde má být, rozehrál se v průběhu zápasu. Ještě, že ho máme (úsměv).“

TJ Sokol Kamenný Újezd
Vojtěch Brozman (trenér Kamenný Újezd): "„Dříteň byla favorit, my se oproti ní pohybujeme na spodku tabulky. Máme teď trochu problémy se sestavou, takže jsme to tak lepili, vystřídali jsme gólmany a brankář Dudák šel dokonce do útoku. Hráli jsme ale velice dobrý zápas, poločas 0:0 a bylo to o tom, že kdo dá gól, vyhraje. Tu smůlu, že jsme dostali, jsme měli my, a byl to gól úplně laciný, zbytečný. Šance jsme si vytvořili, ale holt nejsme schopní branku dát. Pak jsme dostali druhou branku a bylo po zápase, v 89. minutě jsme sice snížili po krásné akci, konečně, ale už to bylo pozdě. Kluky jsem pochválil, ale my už prostě potřebujeme body… Sládek hrál výborně."



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Kovařík [-] (25. M. Werner [-] ) , T. Slepička [-] , L. Hošek [-] - R. Vo Son [-] (89. L. Koudelka [-] ) , V. Pečenka [-] , M. Tupý [-] , M. Kovařík [-] - J. Hromada [-] (69. O. Šíma [-] ) , J. Klimeš [-] , L. Pfeffer [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] - P. Božík [-] , O. Kuta [-] , M. Beneš [-] (85. D. Frnka [-] ) , D. Průdek [-] - M. Štěpánek [-] , J. Havlíček [-] , M. Sládek [-] , J. Nejedlý [-] - O. Bělohlav [-] (46. V. Kotalík [-] ) , J. Dudák [-] (86. T. Vítů [-] )

ŽK: 18. J. Hromada , 25. L. Pfeffer - 90. O. Kuta .
Hráči zápasu: J. Hromada - M. Sládek .
Místo: Dříteň. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - Šťastný, Albert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.