V. Habr 5. (p.)
V. Habr 59.
V. Pokorný 78.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice porazily Bukovsko dohrávající v devíti


Branky


5. V. Habr (p.) , 59. V. Habr , 78. V. Pokorný
0
Tři branky a dvě červené viděli diváci v Třeběticích
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a červená

   Třebětický trávník se nenacházel v nejlepším stavu. Tak bylo k vidění spíše bojovné utkání s nakopávanými balony. Domácí začali zápas lépe. Už v páté minutě zbývalo domácímu útočníkovi jen obejít gólmana a zasunout balon do branky, ale přidržený, tak se zažlutilo a kopala se penalta. Úspěšným exekutorem byl Vojtěch Habr. Zbytek poločasu mnoho šancí nenabídl. Ve 36. minutě bez hanlivých výrazů vytýkal rozhodčímu Votavovi špatné pískání Mikeska a vysloužil si za to druhou žlutou kartu.

Dva góly a druhá červená

   Bukovsko i v deseti chtělo nepříznivý stav zvrátit. To se jim k jejich smůle nepodařilo. Naopak v 59. minutě inkasovali znovu. Hostujícímu obránci se nezdařil odkop, kterým trefil jen domácího hráče. Od toho se míč odrazil k nestřeženému Vojtěchu Habrovi a ten střelou podél Paura rozvlnil síť podruhé. Pak už si domácí zápas hlídali a bylo otázkou jestli ještě nějaké góly přidají. V 68. minutě dostal Mach od Vojtěcha Nováka úder do zad a poté svého soupeře postrčil. Oba hráči byli potrestáni žlutou kartou ovšem pro Macha to byla už druhá žlutá, tak následně dostal i kartu červenou. Proti devíti hráčům se třebětičtí dokázali prosadit jen jednou. A to v 78. minutě, když po kombinaci na levé straně šel na gólmana Vojtěch Habr a míč do branky uklidil z úhlu střídající Pokorný. Mnoho akcí domácích zastavil až zdvižený praporek pomezního. Třebětice čeká příští týden zápas na půdě Lišova se, kterým má stejně bodů. Bukovsko vyzve na svém hřišti Chlum.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu domácí ): Hřiště už nebylo v dobrém stavu a míč odskakoval, tak se hrála prakticky nakopávaná a bylo to spíše silové než technické. Nebyl to tedy příliš oku lahodící zápas. Z hlediska výsledku mohu říci, že utkání jsme měli od začátku pod kontrolou. Zápas byl zbytečně vyhrocený , hosté byli podráždění a měli problém snad se vším. Dneska bych pochválil Vojtěcha Habra. Byť se mu nepovedlo úplně všechno, dal dvě branky na jednu přihrál a snažil se vytvářet šance pro ostatní.

TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér hosté ): Hřiště bylo docela hrbolaté a přizpůsobili jsme se domácím a hráli na nakopávané míče. Nám bohužel chybělo více bojovnosti a jsem z našeho přístupu zklamaný. Snažili jsme se alespoň o čestný úspěch, ale domácí nám skorigování nepřipustili. Navíc jsme přišli o tři hráče. Dva jsou vykartovaní a třetí musel střídat kvůli zranění.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - V. Novák [-] (72. V. Pokorný [-] ) , J. Habr [-] , P. Bastl [-] , R. Sevelda [-] - P. Kelbler [-] , J. Chvátal [-] (61. P. Švarc [-] ) , B. Novák [-] , T. Chvátal [-] - M. Šťastný [-] (54. M. Šťastný [-] ) , V. Habr [-]

TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - T. Pour [-] , J. Klika [-] , Z. Dušek [-] , O. Kokeš [-] - P. Zahradník [-] , R. Mach [-] , T. Venčovský [-] , J. Mikeska [-] - L. Chochol [-] , P. Kokeš [-] (46. J. Vomáčka [-] )

ŽK: 33. P. Bastl , 68. V. Novák , 80. J. Habr - 5. J. Klika , 13. R. Mach , 16. J. Mikeska . ČK: 36. J. Mikeska , 68. R. Mach .
Hráči zápasu: V. Habr .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Votava Pavel - DEVERA Radek - JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.