Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání bohatém na góly zvítězili hosté


Branky


0

Temelín zavítal na hřiště Hrdějovic a s prázdnou neodjel. V zápase padlo osm branek a na obou stanách našly týmy své střelce - u Temelína se hattrickem blýskl Vařák, za domácí skóroval dvakrát Tomka. Nejen v souboji těchto hráčů byli úspěšnějsí hosté, kteří si odvezli výhru 5:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání se skóre přelévalo z jedné strany na druhou. Do vedení dostal Temelín Vařák, když se prosadil po individuální akci. O minutu později si Tomka povodil obránce hostů a srovnal na 1:1. V 38. minutě otočil vývoj utkání domácí Severa, jenž využil zaváhání hostující obrany. Druhý poločas začal šťastněji pro hosty, když obráncům pláchl Vařák a vyrovnal. O tři minuty později byl Vařák faulován v pokutovém území a Jaroš neměl problém pokutový kop proměnit - 2:3. Hatrick dokonal Vařák v 59. minutě, když zužitkoval přihrávku Baručiče. V poslední minutě utkání zadělal domácí Tomka na drama, když využil další nepřesnosti v hostující obranné linii a snížil na 3:4. Hra vabank přinesla Hrdějovicům ještě jednu branku ve vlastní sít, když sám z půlící čáry běžel sám na brankáře Trčku střídající Havlíček. Svůj nájezd bezpečně proměnil a dal tak konečnou podobu výsledku tohoto utkání - 3:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice B
hrdějovický web: V přestřelce na domácím hřišti naše "B" nedosálo na žádný bod a se špatnou defenzivou muselo přijmout porážku.

TJ Slavoj Temelín
Miroslav Beránek (trenér Temelína): První poločas byl poměrně vyrovnaný, druhou půli jsme potom převzali iniciativu. Domácím také došel asi trochu dech, čehož jsme využili a spoustu šancí jsme ještě neproměnili. Tři body z venku se samozřejmě cení.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - M. Severa [-] , M. Kolár [-] , M. Votruba [-] , J. Beran [-] - D. Pešek [-] , M. Mrkos [-] , F. Sýkora [-] , J. Turek [-] - M. Tomka [-] , A. Pražský [-]

TJ Slavoj Temelín
O. Cihla [-] - S. Melnykovskyi [-] , A. Kotlár [-] , M. Pojer [-] - K. Šíma [-] , M. Jaroš [-] , J. Luňáček [-] , D. Baručič [-] , Z. Hrdina [-] - S. Vařák [-] , P. Vornay [-]

Hráči zápasu: M. Tomka - S. Vařák .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.