1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po minulé remíze Boršov zabral a odvezl si tři body


Branky


0

Do Strýčic přijel tým z Boršova, který si odvezl plný počet bodů. Zato Strýčice si po nedávné výhře 3:0 teď nepřipsaly ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl 3 góly

Do poměrně vyrovnaného utkání lépe vstoupili hosté, když v 9 min. L. Soukup pohodlně skóroval do téměř prázdné branky. Tomu předcházel přesný pas L. Fessla a následný průniku F. Pokorného po pravé straně s přesnou přihrávkou před malé vápno. Domácí se ale rychle otřásli a ve 12 min. vyrovnal po přihrávce M. Rybáčka pěknou střelou z hranice šestnáctky k tyči  F. Rokůsek . V další části domácí hosty zatlačili a měli i několik slibných šancí. M. Bálkovu nebezpečnou střelu L. Machata ještě bravurně kryl, ale na střelu F. Rokůska, který se na gólmana hostů řítil sám, již nedosáhl. Ta naštěstí pro hosty skončila na břevně. No a v duchu pravidla nedáš - dostaneš, z protiútoku ve 21 min. vstřelil druhý gól hostů R. Vacek po šikovném prohození agilního F. Pokorného. Před koncem poločasu měl ještě šanci dobře hrající Z. Švejda, ale hlavičkoval těsně nad branku.

 

Méně šancí, gól ale padl

Druhý poločas měl obdobný průběh jako ten první, ale šancí se už zrodilo méně. Těch si ale dokázali vytvořit o něco více hosté a z jedné z nich v 75 min. vítězství pojistil velmi dobře hrající F. Pokorný, který se prokličkoval v šestnátce domácích a špičkou míč zasunul k tyči. V závěru utkání domácí ve snaze změnit skóre vyvinuli ještě tlak, ale brankáře hostů se jim už nepodařilo překonat, ani po krásné střele z trestného kopu, kterou z horního rohu branky L. Machata vyškrábl na roh.



Ohlasy k zápasu



FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina: Tentokrát musím celý tým pochválit, protože odvedli bojovný a zodpovědný výkon, čímž si částečně napravili reputaci za dvě předcházející utkání, které jsme hráli doma a kdy jsme zbytečné ztráceli body s papírově slabšími soupeři. Je třeba říci, že výrazně pomohly posily z Áčka (F. Pokorný, který si myslím byl nejlepší na hřišti, L. Soukup a L. Fessl, nepočítám-li Z. Švejdu). Nechci ale příliš diferencovat, protože celý tým zabojoval a domnívám se, že vítězství je zasloužené, i když to bylo vcelku vyrovnané utkání. Dle mého názoru rozhodla lepší koncovka a výborný výkon brankáře L. Machaty.



Sestavy


AK Strýčice
L. Prener [-] - P. Jílek [-] , B. Propš [-] , M. Bezděka [-] , V. Stránský [-] - F. Rokůsek [-] , J. Babůrek [-] , M. Rybáček [-] - P. Schacherl [-] , J. Dušek [-]

FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - J. Soukup [-] , P. Křemen [-] , R. Šafařík [-] - L. Soukup [-] , D. Bíba [-] , L. Fessl [-] , Z. Švejda [-] - R. Vacek [-] , F. Pokorný [-]

Místo: Strýčice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.