1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí urvalo doma tři body a zachránilo se


Branky


0

Přídolí bojovalo s Kájovem o šanci setrvání v přeboru. Výhra se jim nakonec podařila a stejně jako v první vzájemném utkání zvítězilo Přídolí 1-0. Obrovskou zásluhu na vítězství domácích má Petr Schwarz, který vsítil jedinou branku utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kájov zradila koncovka

Do zápasu lépe vstoupil hostující celek z Kájova, který si vytvořil značnou převahu, ale naneštěstí pro kájovské bez gólového efektu. Ve velkých šancích se ocitli Didkivský, Čermák a poté Čábela, ale ani jeden z nich ostrými nepálil. Na druhé straně si vytvořil příležitost ke skórování Dvořák, který si naskočil na centr a svou hlavičku poslal jen těsně mimo tři tyče Galkovi brány. V samotném závěru prvního poločasu se zaskvěl právě hostující gólman Galko, který vychytal dělovku z kopačky Dvořáka. Do kabin se šlo tedy za bezbrankového stavu.

Schwarz rozhodl utkání

Druhý poločas již tak pohledný pro oko diváka nebyl. Za zmínku stojí snad jen střídání z osmašedesáté minuty, kdy se na hřiště dostal zkušený Zdeněk Šváb, jehož služeb kájovští začali využívat a dostávali se do brankových příležitostí, které však síť za zády Mittasche nerozvlnili. V šestasedmdesáté minutě se urodila jediná branka utkání. Domácí pěkně zakombinovali, poté se míče ujal Petr Schwarz, který po pravé straně utekl hostujícím obráncům a z ostrého úhlu propálil Galka, 1-0. Gólově velmi chudé utkání tedy skončilo jednobrankovou výhrou domácích, kteří se tak zachránili v přeboru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Do zápasu jsme šli s tím, že Kájovu nenecháme ani jeden bod. Hra byla na obou stranách vyrovnaná, přesto se žádnému z celků nepodařilo dostat míč za brankovou čáru. Po výměně stran jsme my i soupeř otevřeli hru, ale jedinou branku utkání si připsal Peťa Schwarz a Kájovští odjeli domů s prázdnou.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Jsem znechucen naším zakončením, nezasloužili jsme si vyhrát. Naši hru oživil v průběhu druhého poločasu legionář Zděněk Šváb.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - P. Schwarz [-] , J. Písko [-] , V. Písko [-] , M. Brož [-] - M. Štěpánek [-] , D. Pavlis [-] , J. Písko [-] , R. Radykhovskyy [-] - D. Dvořák [-] , J. Štěpánek [-] (83. P. Gamba [-] )

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , J. Baláž [-] , J. Šmikmátor [-] (68. Z. Šváb [-] ) - J. Čer [-] , J. Čermák [-] , P. Doubek [-] - L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-] , D. Čábela [-]

Místo: Přídolí. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Petroušek Antonín - PÍSKO Josef (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.