Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk utrpěl ránu již posedmé, tentokrát podlehl na půdě Malont


Branky


3. M. Beneda , 16. J. Pešl , 39. L. Pulec , 48. J. Kubát , 77. L. Pulec - 38. Z. Skípala , 61. J. Ribár , 70. Z. Skípala
0

Domácí TJ Hraničář Malonty uzavřel první polovinu ročníku na vlastním hřišti a výhodu dobře známého prostředí proměnil ve vítězství. To bylo zejména povinnou záležitostí, jelikož Malonty potřebovaly zažehnat ztrátu z minulého týdne a přestože zadní řady znovu nefungovaly tak, jak by měly, jejich nynější protivník FC Šumava Frymburk B neúspěšný podzim završil další, celkem již sedmou, porážkou. Ta přílipenský celek staví na předposlední místo přeborového žebříčku s náskokem pouhého jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení dostalo Malonty na koně

Utkání již od samého počátku předeznívalo pro jasnou převahu domácích Malont, alespoň dle zápasového výsledku, když se průběžné skóre znamenalo změnu již po dvou minutách. Brzkou úvodní brankou se o úvodní rozvlnění sítě postaral zkušený záložník Martin Beneda a oponující brankář Šisler lovil míč z poza svých zad poprvé. Uklidňující vedení v podobě druhého gólu pro tým Hraničáře zasadil Jiří Pešl a poté mohlo místní mužstvo pokračovat v poklidném tempu, jenomže následně se o slovo přihlásili hosté. Ve třicáté osmé minutě kontaktní trefou snížil Zdeněk Skipala, což mohlo pro Frymburk znamenat herní impuls, ovšem tak se nestalo a ihned záhy byl rozdíl opět dvoubrankový. Ani ne o minutu později Malonty opět úřadovaly. Využily totiž výhodu rohového kopu, když se přesně trefil kanonýr Lukáš Pulec, jenž přesně umístěnou hlavičkou završil na poločasových 3:1.

Frymburk mohl vyrovnat, ale závěr nezvládl

Stejně rychlý sled, jako v prvním poločase, nabídla i duální část zápasu a to zejména díky rychle vstřelenému gólu, pod nímž se výmluvně důrazně podepsal defenzivní polař Jiří Kubát a na ztrátu tří gólů už prostě musela Šumava reagovat, chtě nechtě. Ta nakonec vzala zápas za svůj a během deseti minut se po odehrané hodině úspěšně prosadil Jan Ribár, kterého následně doplnil svou osobní druhou zápasovou brankou zkušený Zdeněk Skipala a podruhé v onom utkání bylo dosavadní skóre pouze těsné. Jenomže když měl rezervní tým Frymburka na dobrý dosah vyrovnání, co se dokázal vymanit z těžké ztráty, inkasoval další ránu a definitiní tečku za duelem udělal opět ostrostřelec Lukáš Pulec. Ten si z obrany soupeře udělal doslova dobrý den a jakoby sami zadáci hostí byly pouhé kuželi, proháčkoval se až před Šislera a s přehledem bez jakýchkoliv potíří snadným způsobem zakončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Vladimír Uhlík (předseda): Se třemi body jsme samozřejmě spokojeni, ale musím uznat, že se hrálo značně divoké utkání. Naše obrana působila, jako by spolu hrála poprvé, když tropila spousty chyb a to také soupeř trestal. Vyzdvihnout musíme opět Martina Benedu s Lukášem Pulcem. Před jarní částí nyní musíme dát dohromady kádr, jelikož nám končí několik hostování a tak bude třeba domluvit se na dalším působění.




Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - J. Debnár [-] , R. Svatoň [-] , K. Beutl [-] (76. M. Rybár [-] ) , J. Kubát [-] - M. Beneda [-] , J. Pešl [-] (84. J. Moravec [-] ) , M. Kouba [-] , M. Gažák [-] (46. P. Setla [-] ) - L. Mezei [-] (59. M. Městecký [-] ) , L. Pulec [-]

FC Šumava Frymburk B
J. Šisler [-] - V. Tomka [-] , J. Ribár [-] , T. Kaňa [-] - B. Vágner [-] , J. Vinecký [-] (27. M. Neumann [-] ) , D. Antl [-] , F. Malina [-] (62. L. Matúš [-] ) - J. Salzer [-] , Z. Skípala [-] , J. Rillich [-]

ŽK: 31. L. Pulec - 26. Z. Skípala , 64. J. Ribár , 84. V. Tomka , 87. L. Matúš .
Hráči zápasu: L. Pulec , M. Beneda - Z. Skípala .
Místo: Malonty. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janda Jaroslav - Papaj Josef, Svatoň David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.