Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DEBAKL KOLA! Velešín těžce padnul, Vltava podzim zakončila kanonádou


Branky


18. M. Toman , 27. P. Hynšt , 37. J. Žák , 60. M. Toman , 74. M. Toman , 81. M. Toman , 84. P. Hynšt , 89. J. Kališ , 90. V. Matulík
0

Poté, co FC Velešín B v minulém kole tvrdě rozdrtil Větřní, dal se od něj očekávat obdobný výkon i v závěrečném jedenáctém kole podzimního dějství, kdy zajížděl do Loučovic. Domácí FC Vltava navíc poslední kola polevila, což mohla být šance, ale pravý opak se ukázal, že je pravdou. Místní fotbalisté v aktuálním ročníku už podruhé na světelné tabuli spatřili nejvyšší jednocifernou číslici, tentokrát s čistým štítem a nyní mohli slavit průběžné prvenství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velešín tlačil, ale branku vstřelit neuměl

Opravdu pěkně připravené hřiště bylo ideálně připraveno na rozlučku s podzimem. Domácí mužstvo se s ním rozloučilo opravdu ve velkém stylu, o čemž se přesvědčili také příchozí diváci a příznivci místního fotbalu. Dobré počasí jen zpestřilo jasnou idylku a už se čekalo pouze na výsledek, který všemu nasadil korunu. Velešín přijel posílen o čtyři pendly z prvního mužstva a zpočátku se také jevil jako dobrý soupeř, jenomže jeho snaha končila zpravidla na hranici pokutového území domácích, kde zapracovala spolehlivá obrana. Jejich motor se rozjížděl pomaleji, ale zato na rozdíl od soupeře slavil úspěchy. Po čtvrt hodině hry se kanonýr Michal Toman dostal do dvou po sobě jdoucích úniků a ten druhý úspěšně proměnil v úvodní gól, když prvně nastřelil tyč, ale odražený míč zdárně do soupeřovy brány uklidil. Velešín se do svých příležitostí dostával spíše sporadicky. Když už hrozit mohl, v defenzivní řadě Loučovic dominoval Somolík. Tato neefektivita si říkala o trest a ten přišel ještě před odbytím úvodní půlhodiny. Po straně unikl Petr Hynšt, jenž vlastní individuální situaci, ačkoliv za pomoci Štěstěny, proměnil v již druhý gól a pouze o deset minut později úřadoval záložník Jiří Žák, který upravil skóre poločasu na uklidňující třígólové vedení Vltavy.

Vltava rozhodla přidaným půltuctem

Do druhé půle utkání nastoupila rezerva Velešína již značně rezignovaně, když utkání spíše odevzdala svému soku. Únava byla znatelná zejména na oné posile, kteráž měla v nohách jeden dopolední zápas a tak bylo otázkou jen to, jak vysoko si domácí svou gólovou bilanci vylepší. Svůj střelecký den měl zejména fotvard Michal Toman, jemuž na další hattrick stačilo pouze dvacet minut, osobní statistiky si po aktuálním zápase vylepšil o čtyři branky, což jej okamžitě stavělo na vrchol tabulky, kde se s jedenácti góly dělil o titul krále střelců. Za zmínku stojí zejména poslední jeho úspěch, který znamenal vsítěný míč po vystřižení ukázkových nůžek, jako z fotbalové učebnice. Poté se podruhé dokázal prosadit Petr Hynšt a v samotném závěru o sobě dal vědět ještě agilní Jan Kališ, jehož v poslední minutě doplnil  benjamínek Vojtěch Matulík, pro něhož se jednalo o premiérovou trefu v mužské kategorii. Skóre si vyšplhalo na konečných 9:0 a hráči FC Vltava tak mohli oslavit své prvenství v podzimní část.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (hrající trenér): Velešín vůbec nehrál špatně, naopak, my jsme ze začátku utkání působili jako přihlížející, v obraně nás držel zejména Somolík. Pak se z brejků se štěstím trefili Toman s Hynštem a Žák přidal uklidňující třetí branku. Ve druhém poločase o sobě dal hodně vědět náš šuter Toman. Proti "svým" se trefil i Hynšt a svou premiérovou branku za muže dal i patnáctiletý Vojta Matulík . Podzim hodnotím dobře, ale mohlo to být lepší. V zimě zamakáme a pokud tahle parta vydrží, věřím, že se udržíme v popředí tabulky a dočkáme se zaslouženého úspěchu.




Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] (76. M. Šíma [-] ) - M. Koutský [-] , M. Somolík [-] , J. Fejtek [-] (67. J. Matulík [-] ) , J. Toth [-] - J. Žák [-] , V. Dudla [-] (65. R. Karták [-] ) , J. Kališ [-] , L. Sojka [-] (81. V. Matulík [-] ) - M. Toman [-] (83. J. Hošek [-] ) , P. Hynšt [-]

FC Velešín B
F. Schneider [-] - F. Jaroš [-] (46. B. Rameš [-] ) , J. Zatloukal [-] , J. Severa [-] , Š. Král [-] - D. Petr [-] , L. Trnka [-] (46. D. Kudláček [-] ) , J. Schmidtmayer [-] , P. Fišer [-] (61. F. Malovec [-] ) - T. Semerád [-] , J. Mikeš [-] (46. T. Čulík [-] )

ŽK: 35. M. Koutský , 72. J. Žák - 67. D. Kudláček , 69. F. Malovec .
Hráči zápasu: M. Toman , P. Hynšt .
Místo: Loučovice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - Večerník Radek, Kožant Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.