0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště na chvalšinském hřišti odehrálo málo vídaný duel - bez gólu


Branky


0

Fandové ofenzivní hry by z takového výsledku měli zjevně radost, naopak ti, kteří mají rádi fotbal pln gólů, si na to své jistě nepřišli. Domácí TJ Sokol Chvalšiny by potřeboval po onom předchozím neúspěchu ve Větřní bodovat, nejlépe naplno, za to jeho soupeř FK Dolní Dvořiště byl za poslední týden gólově nalazen. Utkání se tak dalo čekat vážně pikantní, ale pravý protiklad byl pravdou a tak mnoho fotbalové efektivity tento zápas rozhodně nepobral.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas započal ve střelecké neefektivitě

Už od úvodního hvizdu sudího Petrouška bylo patrné, že se nebude jednat o žádné jednostranné utkání. Začalo se nepřesnou hrou ve středních zónách bojiště a téměř tři minuty trvalo, než se jeden z týmů dostane k ohrožení protilehlé branky. První to byli chvalšinští, když měli jako první výhodu rohového kopu, ale Fučíkův centr do ohně si našel jen rukavice dominujícího Trenčanského. Ihned o pouhou minutu později však zahrozili hosté a je třeba doplnit, že o poznání výrazněji. Zkušený Krenauer v půlícím kruhu, odstavil Podskalského, s míčem u nohy udělal pár kroků, po čemž z dálky vyslal prudkou ránu na Cábu, jenž se musel hodně natahovat, aby projektil vytěsnil na roh. Ten nebezpečný nebyl. Ani osmá minuta nepřinesla úspěch, ačkoliv příležitosti byly na obou stranách. Nejprve rychlé nohy Fučíka nestačily na Podskalského pas do vápna a na druhé straně neuspěl z rychlého protiútoku Řepa. Rázem se doposud klidná hra začala přiostřovat a nemálo vědět o sobě dávaly hlavně osobní souboje, kde terčem zvýšeného důrazu byl zejména hostující Zeman. Po patnácti minutách hry udělalo Dolní Dvořiště chybu v obraně a z toho mohly Chvalšiny těžit. Hosté se však v úzkých mohli spoléhat na vynikajícího brankáře Trenčanského, jenž opět úspěšně kryl a z následného rohového kopu hrozící nebezpečí odvrátil důrazný Hajdák. Snad největší šanci prvního poločasu měli domácí v devatenácté minutě, kdy po souhře přes linii Decartli – Postl – Fučík musel být poslední jmenovaný zastaven nedovoleně vlevo od pokutového území a nabídnutý trestný kop Sluka přízemní ranou procapl až před branku. Tam se po několika pokusech o zakončení ujali slova dolnodvořištší zadáci, kteří nemalé nebezpečí úspěšně hasili. A o několik minut později hostujícího brankáře prověřil i Babinský, ale ani on nenabyl úspěchu, když se beton v brance Dolního Dvořiště do střely ochotně položil. V průběhu prvního poločasu tak dále časomíra ukazovala poslední čtvrthodinu, avšak ani ta nevedla k ohrožení. Hra se spíše jen dohrávala, přičemž oba tábory zužovala nepřesnost a naprosto zbytečná chybovost.

Devadesát minut na gól nestačilo

Co se týče úspěšnosti, tak druhá půle byla oproti té první jako přes kopírák. Dolní Dvořiště sice do hry narukovalo s větší chutí a vervou, než místní Sokol, ale gólové vyjádření stále bylo tu a tam. Zato chvalšinští se po výměně stran dokázali u branky soupeře usadit až po téměř dvaceti minutách a přestože si vydobyli příležitost k zakončení, tu rázem zahodili. Nedá se ani mluvit o tom, že by ani jedno z mužstev trefit zařízení nechtělo, jenomže snahy jak jednoho, tak i druhého, končily spíše u posledních formací defenzivy a gólmani museli zasahovat spíše jen sporadicky a když už ano, tak v méně zavánějících událostech. Bezbranková remíza již ve vzduchu vlála několik minut před koncem. Toto utkání si o využití nějak výrazně neříkalo a ačkoliv se hrálo, v nutnosti zavěsit, až do devadesáté minuty, závěrečný hvizd rozhodčího doprovázely také dvě nuly na výsledkové tabuli.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Jaroslav Friš: Opět jsme neproměnili šance, které jsme si vypracovali, soupeři jsme dovolili vystřelit jen zřídka a to z bezpečné vzdálenosti. Bohužel, pokud nebudeme proměňovat šance, nemůžeme vyhrávat, navíc, když si připravíme takové gólovky, jaké jsme dnes měli. Nemůžu říci, že se na to kluci vykašlali, ale stále jsou tam nějaké rezervy a ty ze sebe nemohou vydat. Dnes musím pochválit Tomáše Holase, který soupeři nedovolil prakticky nic.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Hošek: Bylo to to velice těžké utkání, ale my jsme sem přijeli s tím, že bychom si rádi nějaký ten bod odvezli, což se nám podařilo. Abych byl upřímný, od domácích jsem čekal více, představoval jsem si trošku jiný válec, ale myslím si, že odtud je bod zlatý. Hráčem zápasu určuji opět Krenauera, který odvedl opravdu dobrý a velice zodpovědný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - T. Nymsa [-] , T. Holas [-] , P. Kliner [-] , M. Babinský [-] - J. Decarli [-] , M. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Sadloň [-] - L. Fučík [-] , P. Podskalský [-] (64. P. Postl [-] )

FK Dolní Dvořiště
P. Trenčanský [-] - M. Hajdák [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , M. Marek [-] - Z. Rubeš [-] (46. J. Říha [-] ) , P. Pecha [-] , T. Macanovič [-] , R. Papaj [-] - T. Zeman [-] (46. V. Kotlár [-] ) , J. Řepa [-] (78. L. Doucha [-] )

ŽK: 32. J. Decarli , 90. P. Sluka - 20. J. Kubík , 40. Z. Rubeš , 66. J. Krenauer .
Hráči zápasu: T. Holas - J. Krenauer .
Místo: Chvalšiny. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Čarek Josef, Varhol Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.