Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltava doma opravdu dominuje, tentorkát to odnesl Frymburk B


Branky


0

Když hraje FC Vltava doma, jak již nasvědčují poslední výsledky, nejde statisticky jen o vítězství, ale je zcela zaručeno, že padne mimojiné velká porce branek. V nyní odehraném kole se o této skutečnosti přesvědčil i rezervní tým FC Šumava Frymburk B, jenž utrpěl hned šest úderů, po čemž neměl nárok na úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky dostaly Loučovice na koně

Za ideálního fotbalového počasí o obrovské podpory domácích fanoušků se odehrálo lipenské derby mezi Loučovicemi a Frymburkem. Příchozivší diváci si přišli opravdu na své, když nechyběl ani poměrně vysoký počet branek. Podle sestavy hostující Šumavy bylo opravdu znatelně vidět, že oba týmy Frymburku postihl souběh utkání. Jednou z největších hrozeb hostujícího celku byl Micák, který dirigoval hru, ale ničím jiným se chlubit nemohl. Zato Loučovice si během prvního poločasu vydobyli značný jasnou převahu, jíž ztvrdili také čtyřbrankovým vedením. O otevření skóre se domácí borci přihlásili již v deváté minutě po Sojkově střeleckém úspěchu a ještě během první čtvrthodiny se k němu přidal nedávný hráč kola Karták. Následující průběh prvního dějství byl v taktovce jediného hráče a tím byl Kališ. Ten dal soupeři dvěma dalšími brankami ve dvacáté a třiatřicáté minutě vědět, že zde jej žádná sláva nečeká.

Frymburk se zmohl pouze na četný gól

Ve druhém poločase loučovičtí polevili a nechali se zbytečně přehrávat, přesto však vstřelili ještě dvě branky. Ta první na sebe nenechala dlouho čekat a již zmíněný Kališ po pěti minutách završil svůj zápasový hattrick. Příští dvacetiminutovka se nesla ve znamení festivalu zahozených šancí a některé z nich byly opravdu tristně spálené. Další úspěšný zápis přišel v sedmdesáté první minutě a zasloužil se o něj střídající Hynšt, kterého dosud trápila neefektivní koncovka. O dvě minuty později už přišla jediná světlá chvilka na straně hostí. Čerstvá střídající síla se prosadila i na protilehlé polovině, když míč za záda Šímy, jenž po přestávce zaskočil Hüttnera, dostal Vrátil. Na to, že se pojednávalo o derby, měl zápas klidný průběh a díky pěkné účasti publika se jednalo o příjemné fotbalové odpoledne.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek: Každé vítězství nad Frymburkem, ačkoliv jde jen o jeho rezervu, je pro nás velice důležitá. Druhou věcí však je, že skóre klidně mohlo být o poznání vyšší, ale naše koncovka dokáže být mnohdy opravdu zoufalá. Zahráli si všichni, včetně pěti střídajících a vyzdvihnout musím Honzu Kališe, který se prezentoval vstřeleným hattrickem. Poděkovat bych chtěl zvláště našim divákům a fanouškům. To oni nám tvoří dvanáctého hráče?




Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] (46. M. Šíma [-] ) - M. Liška [-] , M. Koutský [-] , J. Fejtek [-] (61. J. Matulík [-] ) , J. Toth [-] - L. Sojka [-] , V. Dudla [-] (56. P. Hynšt [-] ) , J. Kališ [-] (80. V. Matulík [-] ) , J. Žák [-] - M. Toman [-] , R. Karták [-] (71. P. Zábranský [-] )

FC Šumava Frymburk B
V. Čábela [-] - K. Malák [-] , D. Urban [-] (60. Z. Vrátil [-] ) , V. Tomka [-] - J. Vinecký [-] , F. Podlaha [-] , F. Malina [-] , J. Micák [-] , P. Schneider [-] - Z. Skípala [-] , J. Berit [-] (46. M. Glos [-] )

ŽK: 15. F. Malina , 87. Z. Skípala , 88. J. Micák .
Hráči zápasu: J. Kališ .
Místo: Loučovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Holub Jaroslav - Hüttner Miloslav, Matúš Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.