T. Zeman 63.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště s lídrem uhrálo bod, Loučovice těžkého soka nepřehrály


Branky


63. T. Zeman - 6. V. Dudla
0

Lídr tabulky FC Vltava zajížděl k aktuálnímu utkání na skvěle připravené hřiště do Dolního Dvořiště. Ačkoliv sami fotbalisté Loučovic věděli, že je nečeká snadný duel, jelikož sami pokládali FK Dolní Dvořiště za jednoho z nejnepříjemnějších protivníků, přesto z utkání nevyšel nikdo naprázdno a oba tábory se smírně dělily. Alespoň, co se bodů týče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Dudly dostal Vltavu do režie

Jeden z nejlepších pažitů v okrese hostil velice svižné utkání, do něhož vstoupili lépe fotbalisté Loučovic. Ti poukázali na svou útočnou sílu, z níž úročili i v minulých kolech, a hned v šesté minutě dostali možnost ke gólovým oslavám, když se trefil Dudla a poměrně rychlou brankou zajistil svému týmu vyvíjený tlak. Ten následoval a místy byl až doslova drtivý, což by mohlo nasvědčovat ráznému navýšení vedení, ovšem gólové vyjádření se nedostavilo a to se vltavští hráči neprosadili ani z vyložených šancí na malém vápně, kde nechali zaskvět brankáře Trenčanského a udělali z něj hvězdu. Dolní Dvořiště mohlo hrozit z proměnlivých protiútoků, ale hostující defenziva si poradila jak se zkušeným kanonýrem Pechou, tak i s bývalým spoluhráčem Řepou. Výraznou roli v utkání zahrál i sám sudí Hybner, když si do své práce nechal neustále povídat a v přiostřené hře šetřil i kartami. Hru nechal poměrně tvrdou a zejména domácí Mokoš chodil do soubojů s dosti nevybíravou razancí.

Neuznaná regulérní branka mluví o kvalitách rozhodčích

Druhý poločas pokračoval znatelnou nervozitou, která byla mimo jiné cítit ve vzduchu dosti znatelně a i přes naprosto zbytečné vyloučení Mokoše se oslabeným domácím podařilo vyrovnat. V šedesáté třetí minutě na penaltě hlavičkoval Papaj, jehož pokus nadále též hlavou prodlužoval střídající Zeman, ale zkušený brankář Hüttner míč vytěsnil na horní tyč. Od ní se balon posléze odrazil zpět na hlavu posledně jmenovaného kanonýra Dolního Dvořiště a pro něj již nebyl žádný problém z metru uklidit projektil do sítě. Ležící brankář hostí se ještě sice snažil zasáhnout, ale ke své smůle až za brankovou čarou. Další průběh zápasu už patřil spíše iniciativě domácích a po nedlouhé době se fotbalovost vytratila, načež jí zastoupil spíše diskuzní kroužek plný výměn názorů. Vše završil závěr zápasu, kde se Dolní Dvořiště mohlo zasloužit o vítězství, ale rozzlobení domácí o tříbodovou naději přišli. V závaru před bránou po standardní situaci opět Hüttner zasahoval na zemi, avšak i v této situaci byl míč celým objemem za brankovou čarou. Rozhodčí neváhal a gól neuznal, ačkoliv se sám loučovický gólman přiznal. Jeho doznání ale přišlo až po zápase a to už bylo pro všechny možné spekulace naprosto bezpředmětné.

 

MĚL BÝT GÓL PRÁVĚM UZNÁN?

Před bránou byl prostě závar, tak nevím, kdo tam míč protlačil a gólman ho chytil až za čárou. A jelikož to bylo na zemi, tak šlo vidět, že tam na tuty byl. Brankář to přiznal, ale samozřejmě až po zápase“, přiznal Tadeáš Zeman, agilní střelec Dolního Dvořiště. „Kopali jsme přímý kop ze strany, po němž byl míč prý půl metru za čarou. Já to sice zrovna neviděl, ale gólman se mi po zápase přiznal,“ dodal trenér Štefan Hošek.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Hošek: Čekalo nás těžké utkání, když k nám dorazil lídr tabulky. Od začátku převzal otěže zápasu a jen gólman Trenčanský ukázal, že je mezi tyčemi TOP! A jen díky jemu skončila půle 0:1. Ve druhém poločase jsme ukázali sílu a každý začal makat jeden za druhého. Bohužel v šedesáté minutě se nechal zbytečně vyloučit Mokoš. I v deseti se nám podařilo vyrovnat. Nikdy jsem nic proti rozhodčím neříkal, ale bohužel sudí absolutně na obě strany zápas nezvládl. To, co se dělo na hřišti, nechci ani komentovat. V pondělí nás čeká dohrávka s Velešínem a doufám že 3 bodíky zůstanou doma.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek: Ztracené body. V první půli jsme měli vést v klidu o čtyři branky a věřím, že domácí by už neměli sílu to odvrátit. Když nedáme góly pomalu z malého vápna, nemůžeme pomýšlet na vítězství, budeme se na to muset zaměřit. Druhou půli jsme místo tlaku dostali vyrovnávací gól a bylo po fotbale, vlastně to byl celkově diskuzní kroužek a neustálé řvaní, fauly a dohady. Třešničkou bylo urážení a vyhrožování domácího Lattnera na lavičce.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Trenčanský [-] - J. Mokoš [-] , J. Krenauer [-] , L. Doucha [-] (28. M. Marek [-] ) , M. Hajdák [-] - R. Papaj [-] (75. P. Varhol [-] ) , T. Macanovič [-] , J. Říha [-] , V. Kotlár [-] (46. T. Zeman [-] ) - P. Pecha [-] , J. Řepa [-] (90. M. Bandík [-] )

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - S. Gocala [-] , M. Koutský [-] , J. Fejtek [-] , J. Toth [-] - J. Žák [-] , V. Dudla [-] , J. Kališ [-] , L. Sojka [-] - R. Karták [-] (82. V. Matulík [-] ) , M. Toman [-]

ŽK: 54. J. Mokoš , 75. P. Pecha - 4. M. Hüttner . ČK: 60. J. Mokoš .
Hráči zápasu: P. Trenčanský - V. Dudla .
Místo: Dolní Dvořiště. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hybner Jan - Hošek Dalibor, Hüttner Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.