P. Sluka 10. (p.)
M. Babinský 68.
P. Postl 81.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny předčily průběžného lídra tabulky, Hraničář letos poprvé narazil na přemožitele


Branky


10. P. Sluka (p.) , 68. M. Babinský , 81. P. Postl
0

Ačkoliv dosavadní lídr tabulky TJ Hraničář Malonty vstoupil do právě probíhajícího ročníku velice úspěšně, i jeho neporazitelnost jednou musela skončit. Jeho kvalit se nezalekl domácí TJ Sokol Chvalšiny a znatelnou převahou na bitevním poli jej jako první letošní sok porazil. Hosté tak poprvé nedokázali v utkání jedinkrát skórovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chvalšiny trestaly již v desáté minutě z penalty Slukou

Výborným soustředěným výkonem se podepisoval průběh zápasu ze strany Chvalšin již od samého začátku a první gólový zápis na sebe nenechal dlouho čekat. V desáté minutě s přehledem a jistotou proměnil Sluka pokutový kop, jemuž předcházel faul na Fučíka. Ten po narážečce právě s prvně jmenovaným střelcem využil svých hbitých nohou a dostal se až do dobré palebné pozice v pokutovém území, kde byl v rozhodující chvíli nedobrovolně poslán k zemi Debnárem. Chvalšinští byli stále na koni a měli ve hře vážně znatelnou převahu, ale více než půlhodina zbývajícího času úvodní půle tohoto duelu už důvod k další gólové radosti nepřinesla. Šance k tomu sice byly, ale na jedné straně pracovaly velice zodpovědné řady domácího Sokola, na té druhé vynikající a zkušený gólman Bílý, jenž ještě držel naděje Malont nad vodou. Další branku však přítomní diváci během prvních pětačtyřiceti minut neviděli.

Těsnou ztrátu Malonty nestáhly a ještě dvakrát inkasovaly

Definitivní rozuzlení přišlo až v průběhu druhého poločasu a výsledek tak jasně poukázal na toho, kdo si zvítězit opravdu zasloužil. V osmašedesáté minutě zápasu se z hranice velkého vápna o střelu pokoušel Babinský, když se dostal k odraženému míči a z druhého doku jej levou nohou poslal po zemi přesně k tyči Bílého svatyně a hostující brankář nestačil zasáhnout. Definitivní tečku za úspěšně odehraným zápasem udělal v závěrečných deseti minutých střídající P. Postl, když mu před zcela opuštěnou bránu soupeře přesný oblouček naservíroval nyní gólově neaktivní pravidelný střelec Podskalský, jenž se rychlostně prosadil přes málo důraznou obrannou řadu Malont. Výsledek tak byl završen a domácí zcela jasně soupeře přehráli.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Zdeněk Čarek (TJ Sokol Chvalšiny): V tomto zápasu bylo opravdu znát, že se nám vrátili ti hráči, kteří nám před týdnem chyběli, zejména tedy stoper Holas a ve středu zálohy Sluka. Celkový náš výkon v celé hře byl opravdu výborný, vytvořili jsme si spoustu šancí a dobře jsme kombinovali. Nebojím se ani říci, že jsme svou zodpovědností doslova vymazali soupeřova záložníka Pulce, o něhož se postaral Michal Postl. Smůla byla pouze v tom, že jsme nedali spoustu branek, které jsme v prvním poločase mohli vstřelit a do šaten jsme odcházeli jen s těsným vedením. Zápas se zlomil až téměř v sedmdesáté minutě, když jsme skórovali podruhé a před koncem přidali i třetí branku. Jsem vážně moc spokojený, jelikož jsme předvedli snad nejlepší výkon, který se zamlouval i divákům a jako nejlepšího hráče volím Fučíka. Hodně toho odběhal, nalákal na sebe několik faulů a velký počet balonů rozdal i z obranné fáze, kam se dobře vracel.

TJ Hraničář Malonty
Vladimír Uhlík (TJ Hraničář Malonty): Prostě jsme prohráli, nedá se nic dělat, jednou to přijít muselo. Do Chvalšin jsme jeli v hodně oslabené sestavě, když nám chybělo asi šest hráčů základní sestavy a zápas jsme museli odehrát defacto se staršími pány a to se projevilo už v desáté minutě, kdy jsme inkasovali poprvé. Musím uznat, že Chvalšiny byly celý zápas lepší a my se spíše jen bránili, načež jsme jen občas zahrozili Lukášem Pulcem. Musím pochválit Pepu Bílého v bráně, jenž ve svých letech chytal opravdu fantasticky a nebýt jeho, konečný výsledek mohl být v rozdílu dvou tříd. Absence hráčů, kteří hrají stabilně v základu, byla vážně znát, nyní nás hodně trápí zranění a teprve uvidíme, jak to bude v příštím zápase.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Klimeš [-] - P. Kliner [-] , T. Holas [-] , M. Kamenský [-] (77. L. Lamač [-] ) , M. Babinský [-] - T. Nymsa [-] (77. P. Postl [-] ) , M. Postl [-] , P. Sluka [-] , J. Decarli [-] (59. M. Sadloň [-] ) - P. Podskalský [-] (83. V. Decarli [-] ) , L. Fučík [-] (84. J. Hundsnurcher [-] )

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - R. Tomáš [-] , J. Debnár [-] (46. J. Kubát [-] ) , R. Svatoň [-] (77. P. Mrzena [-] ) , K. Beutl [-] - M. Rybár [-] , M. Gažák [-] (68. M. Městecký [-] ) , L. Pulec [-] , J. Pešl [-] - L. Mezei [-] , M. Beneda [-]

ŽK: 9. J. Debnár , 22. M. Rybár , 24. R. Svatoň .
Hráči zápasu: L. Fučík - J. Bílý .
Místo: Chvalšiny. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Holub Jaroslav - Čarek Roman, Fafl Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.