M. Kaňka 33. (p.)
M. Kaňka 60. (p.)
2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice otočily zápas ve Starči


Branky


33. M. Kaňka (p.) , 60. M. Kaňka (p.) - 57. J. Benda , 62. O. Fedra , 75. J. Horecký
24

Stařeč dala dvě branky z penalty, ale ani to jí na bod nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První poločas patřil domácím, ale ti své šance zahazovali a radovali se pouze z pokutového kopu, který sudí Sýkora nařídil po faulu hostujícího gólmana. Zkušený Kaňka penaltu proměnil a domácí šli do kabin s těsným vedením v zádech - 1:0.

Hosté po přestávce otočili

V 57. minutě hosté zahrávali přímý volný kop, domácí gólman slabou střelu neudržel a hosté díky Janovi Bendovi srovnali - 1:1. Za tři minuty domácí kopali další penaltu a ani podruhé se z penaltového puntíku nemýlil Kaňka - 2:1. Divokou pasíž utkání uzavřel sedmnáctiletý Fedra, který dostal míč za Trnkova záda - 2:2. Rozhodnutí přinesla 75. minuta. ke střele se odhodlal Horecký a ta se zatřepotala v síti - 2:3. Hosté vedení udrželi a do tabulky si připsali tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): V poločase opět vedeme a zase ztrácíme body, tentokrát všechny tři. Hlavní příčinou je naše neschopnost proměnit šance, góly jsme dali jen z pokutových kopů. I soupeř dal dvě branky ze standardek, ale i jednu ze hry. A to je hlavní důvod naší porážky, jinak ve spíše remízovém utkání. Pro konečný stav byla také podstatná naše první obdržená branka, kdy náš mladý brankář, mimochodem do té doby velmi dobře chytající, neudržel ne příliš prudkou střelu z trestného kopu a to se pak negativně odrazilo i na jeho dalším výkonu.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - O. Dvořák [-] (63. D. Romaniuk [-] ) , M. Kaňka [-] , D. Tomek [-] (84. R. Linhart [-] ) , F. Strouha [-] , M. Linhart [-] , D. Lorenc [-] , V. Smejkal [-] (79. D. Kašiár [-] ) , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , R. Valíček [-]

SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - J. Čech [-] , J. Kosmák [-] , K. Svoboda [-] , M. Neubauer [-] (87. M. Premar [-] ) , T. Kyzlink [-] , O. Fedra [-] (83. M. Premar [-] ) , J. Horecký [-] , P. Benda [-] , M. Pařízek [-] , J. Benda [-]

Hráči zápasu: O. Fedra , J. Klouda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Lampíř
Tip experta: výhra domácích

Stařeč má na podzim celkem nevyrovnané výkony, ale pokud se nestane nic překvapivého, tak by měli získat všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích