Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín jasně nestačil na Chlístov


10

Fotbalisté Chlístova si s chutí zastříleli v Koněšíně i zásluhou hattricku Romana Hrušky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Do oslabeného Koněšína zavítal Chlístov, který byl v tomto zápase mírným favoritem. Navíc chtěly odčinit domácí zaváhání s Horním Újezdem. Koněšín dokonce vyšel úplně naprázdno, když nestačil na Myslibořice. V loňské nedohrané sezóně porazil Chlístov na svém hřišti Koněšín snadno 6:1. Utkání se hrálo za velmi teplého počasí. Začátek zápasu vyšel mnohem lépe hostujícímu Chlístovu, který posla do rychlého vedení jejich kanonýr Roman Hruška - 0:1. Mohlo se zdát, že tento moment otřesné domácími, ale Koněšín se snažil být svému protivníkovi rovnoceným partnerem. Gól sice nevstřelili, ale i tak byl výsledek zápasu zcela otevřený. 

Hosté se po pauze rozstříleli

Ve druhé půli se ze začátku dějství příliš mnoho věcí nestalo, ale až poslední půlhodině přinesla gólové hody. Vše načal v 61. Tomáš Kuchařík a hosté odskočil na 0:2. Domácí se ale nechtěli vzdát a v  68. minutě je vrátil do hry domácí kanonýr Štěpán Dvořák, který snížil na 1:2. Hosté však nechtěli připustit žádné drama a dvěma slepenými góly ze 71. a 72. minuty, které vstřelily Jakub Uhlíř a Roman Hruška na 1:4 rozhodli o své výhře. V závěru zápasu pak hosté přidali další dvě slepené branky. V 88. minutě zvýšil na 1:5 Miroslav Svoboda a v 89. minutě zkompletoval hattrick Roman Hruška gólem na konečných 1:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: První poločas z naší strany nebyl špatný a hrál se vyrovnaný fotbal. Ve druhém snížíme na 1:2, ale vzápětí dostaneme 2 góly ve dvou minutách a to se prostě nesmí stávat. Tím bylo o celém zápasu rozhodnuto.




Sestavy


TJ Koněšín
R. Babuněk [-] - Š. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , M. Konečný [-] (82. J. Pospíšil [-] ) , R. Badura [-] , J. Holan [-] (73. M. Králík [-] ) , T. Sýkora [-] (61. M. Ševčík [-] ) , P. Zahradníček [-] , J. Meczl [-] , P. Seifer [-] , M. Betka [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - J. Uhlíř [-] (74. B. Péter [-] ) , T. Kuchařík [-] , M. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] , M. Rygl [-] (78. M. Granát [-] ) , R. Hruška [-] , P. Špaček [-] , L. Hrbáček [-] , D. Brestovský [-] (85. J. Sodomka [-] ) , F. Wortner [-]

ŽK: 88. M. Betka - 64. P. Špaček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - ŠPAČEK Lukáš (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Nemůžu zvolit jinak ačkoliv nás čeká velmi těžké utkání jakožto s každým soupeřem. Přesto věřím, že doma jsme schopni uhrát nějaké body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů