Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

4.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři Sekery doma jednoznačně porazily Velkou Hleďsebe


0

Na domácí vysoké výhře se mimo jiné hattrickem podílel Michal Štěpánek, dvě branky pak vstřelili Michal Hála a Vlastimil Semančík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři Sekery nenechávaly od prvních minut nic v náhodě a po devíti minutách se jejich převaha projevila i na skóre. Skóre zápasu otevřel Michal Štěpánek. V 15. minutě se síť za Baťkem rozvlnila znovu a střelcem byl opět Michal Štěpánek. A to od domácího kanonýra nebylo vše, Štěpánek se totiž prosadil i ve 36. minutě a dokončil tak tzv. čistý hattrick. Štěpánek totiž stihnul branky vstřelit v jediném poločase a nevmísil se mezi ně žádný jiný gól. Tečku za povedeným prvním poločasem ze strany domácích dal Vlastimil Semančík, který ve 39. minutě zvýšil už na 4:0 pro Tři Sekery.

 

 

A jak domácí zakončili první poločas, tak začali i ten druhý. V 51. minutě se totiž přesně trefil Michal Hála, který tak dal již pátou branku svého týmu. V 60. minutě byl k vidění další gól, podruhé v zápase totiž rozvlnil síť Vlastimil Semančík. A jestli to už takto vypadalo s nadějemi hostů mizerně, ještě horší to bylo o dvě minuty později. Josef Kutil totiž v pozici posledního hráče stáhl soupeře za dres a sudí Kroupa jej bez váhání poslal pod sprchy. To byla voda na mlýn domácích, přestože Sekery už se za rozhodnutého stavu do útoku příliš nehnaly. Přesto se ale dočkali i sedmé branky, podruhé v zápase zamířil v 67. minutě přesně Michal Hála. Velká Hleďsebe si ale přece jen připsala alespoň čestný úspěch. Pro hosty byla nařízena penalta, kterou proměnil Oto Charvát, jenž tak upravil skóre na konečných 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Tři Sekery
Michal Stolec, předseda klubu TJ Tatran Tři Sekery: Na domácí zápas dorazili hráči v hojném počtu a hra se dařila. Po první půli jsme vedli již 4:0 a i když se Sokol Hleďsebe dostal k pár šancím, náš mladý brankář velmi dobře zachytal. Vcelku jednoznačné vítězství nás těší.




Sestavy


TJ Tatran Tři Sekery
J. Jirman [-] - V. Říha [-] (75. L. Šilhán [-] ) , M. Hála [-] , P. Klofanda [-] , M. Štěpánek [-] , V. Semančík [-] , Č. Hrubý [-] (85. M. Stolec [-] ) , D. Kroft [-] , R. Tunder [-] , P. Kahun [-] , T. Jirásek [-] (46. M. Semančík [-] )

TJ Sokol Velká Hleďsebe
L. Baťko [-] - V. Vránek [-] , K. Bystřický [-] (70. P. Špalek [-] ) , A. Novák [-] - O. Charvát [-] , J. Korec [-] , T. Pikl [-] - J. Kutil [-] , L. Kutil [-] - J. Šanda [-] , J. Šlechta [-]

ŽK: 19. V. Semančík , 65. M. Hála . ČK: 62. J. Kutil .
Hráči zápasu: M. Štěpánek - O. Charvát .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - MOLNÁR Miroslav (N), VODIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.