4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek B otočil utkání se Stružnou


Branky


43. R. Haas , 57. R. Haas , 58. A. Ullmann , 67. A. Ullmann - 21. P. Janáček
0

"Béčko" Nejdeku sice v prvním poločase prohrávalo, nakonec ale díky vyrovnání a třem brankám ve druhé půli získalo tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

V prvním poločase jsme sledovali velice vyrovnaný souboj, který v Nejdeku sledovalo 35 diváků. Do vedení se nakonec dostali hosté. Ve 21. minutě vstřelil první branku svého týmu v sezoně Petr Janáček, největší tahoun Stružné z minulé sezony se tak prosadil i v prvním zápase té další. Důležitý moment vyrovnaného utkání přišel ve 43. minutě, kdy dokázal využít šanci domácí Robert Haas, který gólem do šatne srovnal skóre. Poločasový stav tak byl 1:1.

Druhé dějství v domácí režii

Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivněji a nakonec dokázali otočit vývoj utkání, když se prosadili dvakrát během pouhé minuty. Nejprve se v 57. minutě přesně trefil Robert Haas, který tak vstřelil svou druhou branku zápasu a jen o minutu později se prosadil Aleš Ullmann, který upravil už na 3:1 pro Nejdek. Hráči domácího celku byli na koni a nadále dominovali. V 67. minutě se jim podařilo vítězství definitivně pojistit, svou druhou trefu si připsal Aleš Ullmann. Další góly už k vidění nebyly, Nejdek B tak otočil zápas se Stružnou a zvítězil 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek B
Zbyněk Draxal, předseda FK Nejdek: Během prvního poločasu byla hra vyrovnaná, hosté se i dostali do vedení. Nám se ale do poločasu podařilo srovnat. Ve druhém poločase jsme drželi míč a měli šance, hosté se k ničemu moc nedostávali. Gól na 3:1 zápas zlomil, nebýt kvalitního gólmana tak to mohlo být i víc. Výsledek ale odpovídá dění na hřišti.

TJ Stružná
Robert Rypar, sekretář TJ Stružná: Byli jsme rádi, že jsme se sešli. Máme velkou marodku i velké absence. První poločas byl vyrovnaný, poté ale rozhodčí uznal branku rukou. My jsme ale posléze vlastními chybami zajistili dvě branky soupeře, ten si ovšem vítězství zasloužil.



Sestavy


FK Nejdek B
J. Bílek [-] - M. Eliáš [-] , R. Rejcha [-] , L. Vacek [-] (46. J. Rutrle [-] ) - R. Haas [-] (73. M. Till [-] ) , K. Jílek [-] , P. Šlapa [-] , M. Halapej [-] - A. Ullmann [-] , J. Vašek [-] (60. M. Žáček [-] ) - J. Jílek [-]

TJ Stružná
P. Povinský [-] - J. Švestka [-] , J. Hlavatý [-] - M. Synek [-] (67. A. Forgo [-] ) , L. Petrik [-] , Š. Brančík [-] , J. Cibulka [-] , L. Zbojan [-] , P. Rehák [-] , J. Peha [-] , P. Janáček [-]

ŽK: 10. L. Vacek , 74. P. Šlapa .
Hráči zápasu: R. Haas - P. Janáček .
Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Polívka Miloslav - VANÍK Tomáš (N), RYPAR Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.