Komárov doma schytal bůra od Dobrovice, když se hattrickem blýskl Tomíček


Branky


53. M. Pužík (p.) , 60. J. Mojdl - 29. M. Korec (p.) , 39. R. Tomíček , 50. D. Miškovský , 77. R. Tomíček , 85. R. Tomíček
8

Komárov - Loňský rok vyhrála Dobrovice v Komárově o dva góly, nyní to bylo dokonce ještě o jeden víc. Hosté tak potvrdily roli papírového favorita i na hřišti, i když po snížení na rozdíl jediné branky, se museli o výsledek i chvíli strachovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrovice ukázala svou sílu

Dobrovičtí začali utkání aktivně a svým pohybem dělali domácím problémy v rozehrávce. Ale do vedení se mohli přeci jen dostat jako první domácí, ale ránu Mojdla zastavilo břevno. I na druhé straně cinkala branková konstrukce, když přímý kop na břevno vyškrábl domácí Altman. Ve 29. minutě se domácí obranou protáhl D. Miškovský, udělal kličku brankáři, který jej fauloval a následnou penaltu proměnil Korec - 0:1

 

Domácí se snažili o vyrovnání, ale pokusy Nového a ani Vaníčka neskončily v síti. A tak ve 39. minutě  udeřilo opět na druhé straně. Na konci dobrovické kombinace byl pozdějí střelec utkání Tomíček - 0:2

Domácí snížili na rozdíl jedné branky, ale hrdinou zápasu byl hostující Tomíček

Pokud domácí celek pomýšlel na to, že se zápasem zkusí něco udělat, naděje vydržela jen chvíli. V 50. minutě se s z dorážky prosadil kapitán D. Miškovský - 0:3. O tři minuty přišlo snížení, když po faulu na Mojdla proměnil nařízenou penaltu Pužík - 1:3. Na rozdíl jediného gólu mohl snížit Vaníček, ale hlavičkoval těsně nad. Po hodině hry to ale přeci jen bylo jen o jednu branku. Srp našel skulinu mezi obrnou hostí a Mojdl prostřelil Bartoše - 2:3.

 

Komárov ožil a vyrovnání měl na noze Vajs, ten však po střele z otočky těsně minul. Hosté odolávali a z ojedinělé navýšili své vedení. V 77. minutě využil Tomíček chyby v domácí obraně a ze třiceti metrů vymetl horní roh brány - 2:4. V 85. minutě navíc Tomíček dovršil hattrick a uzvařel tak skóre zápasu - 2:5.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Jakub Vaníček: "První poločas od nás nebyl dobrý, neměli jsme pohyb, což asi bylo způsobeno i tím, že jsme hráli defakto dva dny po těžkém pohárovém utkání s druholigovým Ústím nad Labem, ve kterém jsme si sáhli na fyzické dno a odehráli velmi dobrý zápas. Bohužel jsme na to doplatili v tomto zápase s Dobrovicí. I když jsme měli první šanci. Do poločasu jsme dvakrát inkasovali. O poločase zvýšil trenér hlas a druhá půle už byla o něčem jiném, ale bohužel po pěti minutách jsme opět inkasovali. Potom jsme zabrali a snížili na rozdíl jediné branky. Dokonce jsme měli i velký tlak a měli šance na vyrovnání, ale pak dala Dobrovice krásnou branku deset minut před koncem a v závěru přidali ještě jeden. Vstup do sezóny se nám nepovedl, bylo to i dané zápasem v Mol Cupu. Teď se dáme do kupy a musíme se opět vrátit na vítěznou vlnu, protože jsme poslední a kvalita našeho týmu neodpovídá našemu postavení."

FK Dobrovice
David Miškovský: "Jeli jsme k zápasu 150 kilometrů, byla to kur.. štreka (smích). Byl to kvalitní zápas z obou stran, ve kterém kromě dvaceti minut ve druhém poločase, jsme byli lepším týmem. Za stavu 3:0 jsme možná podvědomě trošku polevili a domácí se dvěma slepenými góly vrátili do zápasu. Naštěstí střelecké kopačky obul Tomíček a krásnou ranou jsme znovu odskočili a to už bez problému dohráli. Se vstupem do soutěže jsme spokojeni."



Počet diváků: 208. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 8. 2020 08:00
Hodnocení zápasu
Petr Huttr

Expert: David Miškovský
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu dát nic jiného, než naši výhru. Kvalitně jsme posílili, ale věřím, že i ze strany domácích to bude kvalitní zápas.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza