Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:15

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství se rozhodlo víceméně v prvním poločasu


Branky


1

Na stadion Tatranu přijel značně oslabený celek z Rudné, který dorazil pouze v 11 lidech, mezi nima se nacházel i trenér, který také musel nastoupit. První polovinu ovládli hosté, celkem pohodlným výsledkem. Druhou půli se do hry dostával více celek okolo trenéra Ecka, ale vytěžili z tlaku pouze kontaktní gól, který na bodový zisk byl málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlonozí hráči Rudné, zařídili hostujícímu celku v první polovině náskok

Ze začátku celkem opatrné pojetí hry z obou stran, občasné náznaky nevyústily v góly. Prvního gólu se fanoušci, kteří si našli cestu na stadion dočkali až v 22. minutě. A to když přečetl rozehrávku mezi stopery hostující kapitán Kaucký, který následně postupoval sám na brankáře, kterého mazácky přeloboval - 0:1.  Ve 36. minutě přišlo vyrovnání, když z pravé strany přiletěl do vápna celku z Rudné centr, ke kterému si našel cestu hlavou na zadní tyči Kučera - 1:1. O chvíli později se opět radoval celek okolo trenéra Vraštila, přesněji když se opět po chybné rozehrávce domácho celku, dostal k míči hráč hostů, konkrétně Mráček který nadvákrat dokázal Beneše propálit - 1:2. Na konci poločasu se dostali k míči hosté na vlastním vápně a na dvě přihrávky se jim podařilo vysunout útočníka, kterým byl Kaucký a ten postupoval sám na bránu, kdy totožně jako při prvním gólu, gólmana přeloboval - 1:3

Rudné pomalu docházely síly, Tatran převzal otěže hry

V druhé půli hostující čelili velikému tlaku, spoléhali spíše na své rychlé hráče a na brejkové situace, které však nedokázali proměnit, zatímco celek z Rakovníka se ujal hry a měl hodně náznaků. V 70. minutě se domácí mohli radovat z gólu, ale téměř jistý gól na poslední chvíli vytáhl z brány hostující gólman. Na posledních 15 minut se do útoku vysunul domácí kapitán Vrábík, který po rohovém kopu hlavou trefil spojnici. Posledních 5 minut hráči Rudné byli v podstatě v deseti hráčích ve vápně a jen odkopávali. Snížení se domácí dočkali až v 89. minutě, když přišla do vápna přihrávka z pravé strany a Lisner dokázal svojí šanci zužitkovat - 2:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, Trenér: Jsem spíše zklamaný z toho, že jsme utkání nezvládli, herně jsme na to měli. Ale vzadu jsme udělali takové tři hrubice,kterýma jsme protihráče dostali na koně. Ze hry jsme měli více, ale naše šance jsme nedovedli proměnit. Jak se říká, kdyby jsme na hřišti byli dva dny, stejně ty góly nedáme.

FK Rudná
Petr Vraštil, Trenér: Pro nás těžké utkání se šťastným koncem. Když jsme do Rakovníka přijeli oslabený, v 11 lidech. Nastoupil nám jeden patnáctiletý kluk, jeden hráč vysloveně z B týmu a potom já, který prakticky už ani nehraji. Takže pro nás šťastné utkání. Jinak domácí třikrát chybovali, my jsme chyby potrestali.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - A. Zaspal [-] (71. M. Toráč [-] ) , L. Hora [-] (54. . Ben [-] ) , J. Dobřanský [-] , M. Kučera [-] (71. O. Jelínek [-] ) , P. Volf [-] , J. Lisner [-] , P. Kollár [-] , J. Kučera [-] , J. Vrábík [-] , T. Rothe [-]

FK Rudná
J. Mužík [-] - M. Kaucký [-] , M. Slowik [-] , V. Polan [-] - V. Mráček [-] , J. Oliva [-] - P. Vraštil [-] , . Mareček [-] , T. Ginzel [-] , O. Jireček [-] , V. Masopust [-]

ŽK: 26. J. Vrábík , 61. A. Zaspal , 63. M. Kučera , 73. P. Kollár - 61. M. Kaucký .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kaucký Miloš - BARTŮŠEK Zdeněk, ČERMOCH Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Titlbach

Expert: Tomáš Bureš
Tip experta: výhra domácích

Rezerva divizního celku by měla doma bodovat. Rudná nečekaně podlehla v domácím prostředí Lubné, což umocnilo moje přesvědčení, že mladý tým Tatranu si na domácí půdě připíše první 4 body. Hodně bude záležet na výkonu jana Vrábíka.