1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín veze ze Žichovic dva body


Branky


0

Vyrovnaný zápas sehrál Mochtín na půdě Žichovic. Ze zápasu, kde byla k vidění řada nevyužitých šancí, vytěžil nakonec hostující celek dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas lépe vyšel domácímu celku

První poločas se lépe vydařil domácímu celku, který si vybojoval jednobrankový náskok poté, co Radim Šiška využil ve čtyřicáté minutě přesného pasu Beneše a obhodil brankáře Rajtmajera. Mochtín měl několik šancí, které by se daly považovat za tutové, kdy hosté šli několikrát sami na brankáře, své šance ale nevyužili. Ze strany domácích stojí za zmínku spolupráce Malého a Šišky, která však skončila v náručí brankáře hostí, stejně jako vydařený přímý kop Linharta.

Mochtín srovnal na 1:1

Po pauze předvedl domácí celek již o poznání hráčsky lepší výkon. Aktivní hrou nutil soupeře k chybám a domácí se tak dostávali do nadějných situací. V těch však Šišku dvakrát vychytal Rajtmajer a ani další příležitosti domácích nepřinesly uklidňující náskok. Toho využili hosté, kdy v pětaosmdesáté minutě ze situace na hranici postavení mimo hru vyrovnal Jiří Čeleda.

Penalty lépe vyšly Mochtínu

Zápas tak rozhodovaly až penalty. Po dlouhém penaltovém rozstřelu, který skončil 7:8, si Mochtín ze Žichovic odvezl dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Radim Šiška: "Aktéři regionálního derby druhé nejvyšší krajské soutěže diváky rozhodně nenadchli a především v prvním poločase si mohli diváci říkat, že třeba ve Veřechově by viděli fotbal podobné kvality. Po poločase se úroveň zvedla a zápas nakonec dospěl k víceméně zasloužené dělbě bodů. Tato dělba pro nás automaticky znamená jeden bod, protože na penalty jsme marní."

TJ Sokol Mochtín
Jiří Toman: "V první půli jsme byli jasně lepší. Měli jsme čtyři tutové šance, ale nedali jsme je a soupeř nás z brejku potrestal. Druhá půle už byla vyrovnanější, vyrovnali jsme na 1:1, měli jsme další šanci, kterou jsme nevyužili. Měli jsme získat tři body, ale z průběhu tohoto zápasu jsme spokojení se dvěma body."



Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - J. Benedikt [-] , J. Malý [-] (46. M. Špírek [-] ) , J. Frýzek [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , J. Bálek [-] , R. Šiška [-] (70. P. Kuncl [-] ) , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] , P. Bálek [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - P. Švátora [-] , J. Cihlář [-] , T. Dolejš [-] , P. Staněk [-] - Z. Toman [-] , J. Flodr [-] (73. P. Zahálka [-] ) , Z. Smolík [-] - Z. Plánička [-] (66. J. Štastný [-] ) , J. Čeleda [-] , J. Dolejš [-] -

ŽK: 7. R. Beneš , 39. J. Malý , 46. J. Bálek , 50. P. Bálek , 73. J. Frýzek - 46. P. Švátora , 80. J. Cihlář .
Hráči zápasu: P. Bálek - J. Dolejš .
Místo: Žichovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kostelník Lumír - KOHOUT Miroslav, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.