2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov se dočkal tříbodového vítězství


Branky


0

Pačejovští fotbalisté i fanoušci se dočali tříbodového vítězství na domácí půdě. Vítězství se s Horní Břízou, která vstoupila do zápasu aktivněji, ale nerodilo vůbec snadno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Bříza vstoupila do utkání jako aktivnější celek

Hosté se v Pačejově představili jako vyspělý vyrovnaný celek s dobře organizovanou hrou. V prvním poločase byli lepším týmem a měli častěji míč na svých kopačkách.  Domácí často zbytečně přicházeli o míč nepřesnou rozehrávkou. Přesto to byli oni, kteří šli ve 27. minutě do vedení. Po rychle rozehraném trestném kopu převzal míč Vašek Klásek a tvrdou polovysokou střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Z vedení se však domácí neradovali dlouho. Hned po rozehrání využili hosté nekoncentrovanosti v pačejovské obraně a zcela volný Jiří Sedlecký vyrovnal na 1 : 1.

Pačejov převzal iniciativu

Po změně stran pokračovala Bříza v dobré kombinační hře a vypracovala si záhy dvě gólové šance. V 52. minutě šel sám na branku tvůrce hry Pavel Chocholatý, ale minul. V 57. minutě se situace opakovala, ale tutovku Václava Čermáka bravurně zlikvidoval Kuba Kozlík.  Od tohoto okamžiku však hosté zcela nepochopitelně polevili a iniciativu přenechali domácím hráčům. V 62. minutě posadil Jarda Kubaň centr přesně na hlavu Pepy Ticháčka a ten vrátil domácím vedení. V 65. minutě se do další příležitosti ve vápně proháčkoval Jarda Kubaň, ale minul. Týž hráč v 71. minutě pěkně zatočil trestňák těsně vedle horního růžku. O minutu později prošel celým hřištěm pačejovský stoper Vašek Šeba a jeho dalekonosnou umístěnou střelu do šibenice s obtížemi zlikvidoval brankář Lukáš Šimandl. A protože se očekávaný závěrečný nápor Horní Břízy nedostavil, připsali se domácí nesmírně cenné, popravdě řečeno vydřené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: "Až ve čtvrtém domácím podzimním zápase se pačejovští hráči a fanoušci konečně dočkali tříbodového vítězství. To se však nerodilo vůbec snadno. V cestě jim stál zkušený tým SK Horní Bříza – loňský účastník krajského přeboru."

SK Horní Bříza
Martin Löffelamn: "Dnes to bylo špatné, nedali jsme rozehrávku, šli jsme do vedení, ale domácí srovnali. Druhá půle byla do padesáté sedmé minuty v naší režii, měli jsme vyložené šance, šli jsme sami na branku a neproměnili jsme, a pak dal soupeř."



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] (76. F. Pelouch [-] ) , J. Dytrt [-] (83. P. Hosnedl [-] ) , J. Ticháček [-] , V. Šeba [-] , P. Žák [-] (33. L. Šmrha [-] ) , M. Kubaň [-]

SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - M. Fišer [-] , A. Lavička [-] , J. Sedlecký [-] , R. Šimice [-] (38. K. Příhoda [-] ) - M. Macháček [-] , M. Paukner [-] - V. Kožíšek [-] , P. Chocholatý [-] , M. Zavadil [-] , V. Čermák [-]

ŽK: 39. J. Dytrt , 57. P. Polena , 76. J. Kubaň .
Hráči zápasu: V. Klásek - P. Chocholatý .
Místo: Pačejov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pohančeník Pavel - BÍNA Roman, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.