Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přesvědčivá výhra domácích


Branky


0

Hráči Újezda chtěli napravit zaváhání z prvního kola a to se jim podařilo, v jejich prvním domácím zápase rozstříleli Staňkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl rozhodnutý již po první půli

Již od úvodního hvizdu bylo na hřišti pouze jedno mužtvo. Domácí svého soupeře dostali pod tlak a nutili ho k chybám. Svou aktivní hrou si vypracovali mnoho šancí a branku se jim podařilo vstřelit již ve 13. minutě, kdy se prosadil záložník Petr Houda. O necelých pět minut později se mohli radovat znovu, když druhý gól přidal útočník Tomáš Landrgott. Dvoubrankové vedení hráčům nestačilo, nadále tlačili svého soupeře a nepouštěli ho vůbec k ničemu. Třetí gól přidali v 38. minutě, poprvé v zápase se prosadil Lucián Gitta. Hostující fotbalisté se nemohli dočkat poločasového hvizdu. Do kabin se šlo za jednoznačného stavu 3:0.

Tři body zůstali v Újezdě, Gitta zkompletoval hattrick

Ve druhé půli jistě mnozí očekávali zvýšenou aktivitu hostů, ale nestalo se tak. Domácí kontrolovali hru a byli to opět oni, kdo dokázal skórovat. Ve 49. minutě se podruhé v zápase prosadil Tomáš Landrgott a zvýšil vedení na 4:0. Za necelých deset minut dokázali domácí přidat pátý gól, svého kolegu z útoku střelecky vyrovnal Lucián Gitta. Hostům již docházely ve velkém horku síly a inkasovali pošesté. Svůj hattrick zkompletoval Lucián Gitta. Hráči Újezda ovšem závěr nevypustili a snažili se přidat další branky. Do konce utkání se ale skóre neměnilo, domácí tedy vítězí 6:0 a mohou po velmi dobrém výkonu slavit první výhru v sezoně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ludvík Jüthner: Celý zápas byl v naší režii, hosty jsme prakticky nepustili do žádné šance. Pochvalu zaslouží celé mužstvo včetně náhradníků za to, že ani za jasného stavu v závěru zápas nevypustili.

FK Staňkov
Milan Kucharič: Zápas nás nezastihl v dobré formě, domácí byli od úvodu lepší a vypracovali si řadu příležitostí. Zaslouženě v dnešním zápase zvítězili. Musíme se oklepat.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Stoklasa [-] (73. D. Bukva [-] ) , M. Vrba [-] , J. Švábek [-] - P. Földeši [-] , M. Dvořák [-] , P. Roháč [-] (70. P. Chejnovský [-] ) , P. Houda [-] , V. Zeman [-] - L. Gitta [-] , T. Landrgott [-] (73. O. Bučan ml. [-] )

FK Staňkov
T. Marcel [-] (70. D. Drudík [-] ) - J. Vrba [-] , J. Hruška [-] (70. F. Gabriel [-] ) , V. Voves [-] , T. Výrut [-] , O. Hrdina [-] , P. Gust [-] , P. Demitrov [-] , P. Bláha [-] (70. V. Záhoř [-] ) , P. Štverka [-] , L. Zahoř [-]

Hráči zápasu: L. Gitta , T. Landrgott .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KÖNIG Vlastislav - BUČAN Ondřej (N), KUCHARIČ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.