2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Série neproměněných šancí mohla domácí mrzet


Branky


17

Kaznějov v minulém kole vypráskal v Bělé Pavel Jarina, který do jeho sítě nastřílel za poločas pět branek. Hosté ze Sušice zase podruhé za sebou prohráli o jedinou branku. Oba týmy měly na čem zapracovat, ale výsledek se dostavil jen u jednoho z nich a ještě k tomu částečně...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pouze 2:0

Kaznějovští hned zpočátku přehrávali svého soupeře a na svou polovinu hřiště je jen tak nepustili. Jen od prvních minut troskotali na nepřesném zakončení a po několika nastřelených konstrukcích a zahozených šancí, se přesně prosadil "až" ve dvacátédruhé minutě Jan Vondráček. Domácí to uklidnilo a o pět minut později přidal druhou branku domácích Tomáš Vaneš. Jestli si však domácí příznivci mysleli, že už to půjde samo, byli na omylu. Pokračoval stejný koncert neproměněných šancí, jako na začátku utkání a poločas byl ukončen za stavu pouze 2:0.

Sušice opět prohrála o gól

Trest za neproduktivitu přišel záhy po úvodním hvizdu druhého poločasu. Hned ve 46. minutě lovil ze sítě domácí brankář Švamberg míč poté, co jej za brankářova záda poslal Ondřej Míčka. A mohlo být hůř. Hosté se dostávali do tempa, získali si územní převahu, ale jejich šancím chyběla koncová přihrávka před bránu, nebo přesnější zakončení. Se závěrem zápasu se pak hra začala kouskovat a hosté už se k vyrovnání nedostali. 

Pro Sušici je to třetí smolný zápas, který prohrála o jedinou branku. Kaznějov si zajistil alespoň drobnou záplatu za výkon z minulého týdne.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér domácích: Po prohře v minulém kole jsme dost obměnili a omladili tým. A vyplatilo se. V prvním poločase jsme soupeře jednoznačně přehráli. Hráli jsme velmi slušně a vadou bylo jen neproměňování šancí. Tři tyče a další tři stoprocentní šance, k tomu dvě vstřelené branky. Půle měla být 5:0. Trest přišel hned s prvním útokem soupeře ve druhé půli. Poté jsme opět zahodili několik stoprocentních šancí a od 60. minuty se už tolik nehrálo. Soupeř měl územní převahu, ale bez šancí. Vyhráli jsme zaslouženě, ale pouze o jednu branku.

TJ Sušice
Martin Kalný, člen týmu hostů: Naše áčko potřetí v řadě prohrává o gól, tentokrát v Kaznějově, který na nás od první minuty vlétl a skóre po poločase zůstalo jen 2:0 zásluhou gólmana Míčka. O jedinou branku Sušice se postaral Ondra Míčka a vykřesal tak ihned po změně stran naději na vyrovnání. To bohužel nepřišlo. Druhý poločas přinesl spíše boj a nakopávané balony do šestnáctek, než vyložené šance. Jsme jedním ze čtyř týmů, který v letošní sezóně doposud nebodoval a nutně to musíme za týden v neděli napravit.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Tichý [-] (88. M. Fedorco [-] ) , M. Mareš [-] (56. J. Gajdošík [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] (88. F. Fait [-] ) , V. Višnovský [-] (75. V. Vašíček [-] ) , J. Kiss [-] (75. M. Polívka [-] ) , O. Běhounek [-] , T. Vaneš [-] , M. Vondráček [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - Š. Krůs [-] , M. Budil [-] , T. Marek [-] (75. C. Faraon [-] ) , L. Kodýdek [-] , O. Skrbek [-] , A. Pivetz [-] , P. Vinický [-] (88. P. Hrubec [-] ) , O. Míčka [-] , Š. Tuček [-] (46. M. Kramár [-] ) , T. Klíma [-]

ŽK: 80. J. Hyneš - 72. L. Kodýdek .
Hráči zápasu: T. Vaneš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Křen Jiří - VOMASTEK Daniel, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kaznějov má ambice rvát se o nejvyšší příčky a doma budou dominovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích