2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Živanice přehrály Brozany a zaslouženě získaly tři body


Branky


5

Domácí Živanice potvrdily proti Brozanům roli favorita a zvítězily 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrus poslal domácí do vedení

Domácí od začátku utkání kontrolovali hru a nepouštěli svěřence internacionála Jiřího Němce k míči. Územní převaha dlouho nevedla k vážnějšímu ohrožení branky. Až ve 25. minutě se k dorážce dostal David Petrus a poslal domácí do zaslouženého vedení. O chvíli později mohl vedení Živanic navýšit Knespl po Kakrdově krásné přihrávce. V tomto souboji byl ale úspěšnější gólman hostů Havránek. V další příležitosti domácího týmu se objevil Kopecký, jehož střela z dálky těsně minula hostující branku. Do kabin si tak domácí odnášeli jednobrankový náskok. 

Střídající Pánek dodal domácím druhou brankou klid

I ve druhé půli měli domácí navrch. Nejprve vyslal nebezpečnou tvrdou střelu Petrus, Havránek byl ale připravený. Poté přišel nepříjemný moment pro Živanice, kdy se zranil Knespl a musel střídat. Na hřišti ho nahradil Pánek. A byl to právě střídající David Pánek, který v 71. minutě navýšil domácí vedení přesnou střelou k tyči na 2:0. V závěru byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Zavřel, ale hosté nezahrozili ani v krátké početní výhodě. Tři body tak zůstaly v Živanicích.

 

Zdroj: Web TJ Sokol Živanice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
David Petrus - hráč: Myslím, že jsme to zvládli dobře. Soupeř oproti loňsku posílil, takže jsme k němu určitě měli respekt, ale zároveň jsme si uvědomovali, že vyhrát za tři body už nutně potřebujeme. Pomohlo nám, že jsme tentokrát nedotahovali, dostali se do vedení a myslím, že jsme zápas celkem kontrolovali. Dalším plusem je, že jsme to odehráli vzadu bez gólů. Bohužel jsou ale i mínusy. Zbytečné a podle mě nezasloužené vyloučení Adama a hlavně zranění Knesplíka. Oba nám budou chybět. Doufám, že u Knesplíka nepůjde o nic vážného.




Sestavy


TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - D. Knespl [-] (62. D. Pánek [-] ) , S. Langr [-] , P. Václavek [-] , L. Polák [-] , D. Petrus [-] (84. M. Spěvák [-] ) , L. Kopecký [-] , M. Buriánek [-] , T. Kakrda [-] , A. Zavřel [-] , M. Staněk [-]

SK Sokol Brozany
J. Havránek [-] - J. Hruštinec [-] , C. Chukwuma [-] (46. Z. Milutinović [-] ) , V. Pardubský [-] , P. Tichý [-] (67. P. Petr [-] ) , P. Výborný [-] , T. Bubeníček [-] , R. Cibulka [-] , V. Gebert [-] (46. M. Mešič [-] ) , M. Krátký [-] (78. O. Kolařík [-] ) , J. Bechyně [-]

ŽK: 43. L. Kopecký , 59. A. Zavřel , 63. D. Pánek - 14. J. Hruštinec , 29. R. Cibulka , 86. P. Výborný , 90. O. Kolařík . ČK: 82. A. Zavřel .
Hráči zápasu: L. Frydrych , D. Petrus .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - TESAŘ Tomáš, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích