3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedašovský kanonýr Petr Šuráň dvěmi trefami otočil duel s Napajedly


Branky


30. M. Macháč , 48. P. Šuráň (p.) , 77. P. Šuráň - 5. R. Holomek , 27. M. Dvořáček (p.)
5

Do Nedašova zavítali fotbalisté z Napajedel a byli v duelu s domácím týmem mírným favoritem. V první půli dokázali hosté vstřelit dvě branky. Domácí ale ješte do půle snížili na jednobrankový rozdíl. Ve druhém poločasu Nedašovjané dokonali obrat i zásluhou dvou branek kanonýra Šuráně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější a dali dvě branky

Trenér A týmu Napajedel Josef Pospíšil hodnotí zápas na webu klubu:

"Utkání v Nedašově jsme bohužel výsledkově nezvládli, i když tomu, hlavně začátek utkání vůbec nenapovídal. Do vedení jsme šli již v 5 minutě po hlavičce Holomka Robina a v 27 minutě zvýšil náskok z pokutového kopu Dvořáček. Bohužel po nedorozumění v naší defenzivě jsme dali brzy možnost domácím ke vstřelení kontaktního gólu, a tak se šlo do šaten za stavu 1:2. Domácí začli druhý poločas dobře, když hned ve 48 minutě srovnali skóre z penalty. Rozhodl až gól  v 77 minutě, kdy jsme se nechali zatlačit dlouhými nákopy domácích a po jednom z rohů inkasovali. Nedašov ukázal větší bojovnost a ta rozhodla o výsledku utkání."

 

 

Domácí dokázali v závěru strhnout vítězství na svoji stranu

David Solař, brankář Nedašova: „Úvod patřil jednoznačně hostům, ti nás zaskočili brzkou brankou. A když po půl hodině zvýšili vedení po pokutovém kopu, tak to s námi nevypadalo dobře. Naštěstí se nám podařilo ještě do přestávky snížit na rozdíl gólu. Na začátku druhého poločasu jsme vyrovnali z penalty. Hra se vyrovnala, ačkoliv velmi kvalitní Napajedla měla místy přeci jenom o kousek navrch. Asi čtvrt hodiny před koncem nás poslal do vedení přesnou hlavičkou a svým druhým gólem Petr Šuráň. Těsné vedení jsme již dokázali ubránit. Kluci zaslouží pochvalu za příkladnou bojovnost a otočení skóre z 0:2 na 3:2. Dovolím si tvrdit, že Napajedla byla nejkvalitnější tým, s kterým jsme se na podzim potkali.“



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: Výkon na hranici svých možností, obrat z 0:2 na 3:2, skvělá podpora více než 300 přítomných fanoušků, pokořen jeden z top mužstev KP..

TJ Fatra Slavia Napajedla
web Napajedel:



Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - R. Talčík [-] (46. F. Novák [-] ) , J. Marek [-] , J. Fojtík [-] , P. Šuráň [-] (90. A. Šimšálek [-] ) , J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] , P. Novák [-] , M. Lorenc [-] , Z. Šenkeřík [-] (64. P. Holba [-] )

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - J. Laciga [-] , M. Hudák [-] , M. Holomek [-] , A. Simerský [-] , R. Holomek [-] , M. Dvořáček [-] , R. Foral [-] (56. T. Gabrhelík [-] ) , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , M. Huťka [-] (78. T. Hejda [-] )

ŽK: 41. M. Lorenc , 86. P. Holba - 19. P. Koutník , 38. R. Holomek , 86. J. Laciga .
Hráči zápasu: M. Lorenc , P. Šuráň - J. Laciga .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - KORCH Jan, DOLEŽAL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Remeš
Tip experta: výhra domácích

Nedašov zabojuje a Napajedla porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů