Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2020 16:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Nedašov v páteční předehrávce nasázel Štítné nad Vláří pět branek


Branky


4

Valašské derby bylo k vidění v pátečním odpoledni v Nedašově. Předehrávané utkání zahájil lépe domácí tým a po čtyřech minutách se ujal vedení. Nedašovjané přidali těsně před odchodem do kabin druhou trefu, kdy překopl celé hřiště brankář David Solař. Ve druhém dějství domácí přidali další tři branky. Hosté ze Štítné nad Vláří navíc dohrávali bez dvou vyloučených hráčů a domů nakonec odjeli s nečekaným debaklem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

Nedašov hostil v páteční předehrávce nedalekou Štítnou nad Vláří a v derby chtěl potvrdit výhru z Velkých Karlovic. Hosté přijeli do Nedašova bez své opory zadních řad Daniela Kořenka. Navíc se chtěli fanouškům revanšovat za nepovedený domácí duel s Nevšovou. Do utkání lépe vstoupili domácí hráči a již po čtyřech minutách se radovali z úvodní branky. Těžký terén příliš nevyhovoval techničtějším hostím. Kuriózní moment se odehrál těsně před přestávkou. Výkop domácího brankáře s pomocí větru doputoval až do štítenské svatyně. Hosté ve druhém poločasu inkasovali další tři branky. Frustrovaní hosté navíc přišli o dva vyloučené hrače a domů odjeli s výpraskem.

Domácí přidali další tři branky

"Nedašov vstoupil do utkání lépe a hned ve 4. minutě se radoval z úvodní branky. Zápas se hrál na těžkém terénu, který poznamenal týdenní déšť. To více vyhovovalo domácím, naopak hosté se snažili hrát kombinačně po zemi, jenže to nebylo na hřišti možné. Krátce před koncem poločasu se podařilo Nedašovu odskočit na rozdíl dvou branek. Úvod druhé půle patřil opět domácím, kteří brzkou brankou téměř dorazili Štítnou. Hosté ještě stihli vyfasovat dvě červené karty po ostrých faulech. Domácí ještě v průběhu zápasu přidali dva góly a zaslouženě si ponechaly z derby všechny body doma. Je třeba poděkovat hráčům a trenérům za odvedenou práci," hodnotí duel David Solař, brankář TJ Nedašov.

VIDEO na TV COM najdete zde - čas v utkání 40:55 (video 45:45)

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: Derby se Štítnou nad Vláří jsme zvládli na jedničku a potvrdili jsme doma body z Velkých Karlovic.

TJ Štítná nad Vláří
Pavel Prešnajder, trenér: Zápas se nám nevydařil. Dostali jsme tvrdou lekci. Teď je na nás, aby jsme se z tohoto utkání poučili a vrátili se k výkonům ze začátku soutěže. Bez většího pohybu a ochoty podstupovat souboje to nejde.



Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - R. Talčík [-] , J. Marek [-] , P. Šuráň [-] (66. A. Šimšálek [-] ) , J. Fojtík [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] , P. Novák [-] (72. J. Bartoška [-] ) , J. Holba [-] , M. Lorenc [-] , J. Pagáč [-]

TJ Štítná nad Vláří
J. Řehák [-] - J. Fojtík [-] , J. Liška [-] , T. Liška [-] , D. Hnilo [-] , Š. Hrnčiřík [-] (25. M. Černý [-] ) , P. Malaník [-] (71. P. Frýželka [-] ) , M. Hnaníček [-] , M. Maniš [-] (52. T. Vaculík [-] ) , O. Hnilo [-] , F. Januška [-]

ŽK: 25. J. Fojtík , 35. P. Šuráň - 37. J. Fojtík , 39. D. Hnilo , 68. P. Malaník . ČK: 54. J. Fojtík , 68. D. Hnilo .
Hráči zápasu: D. Solař , D. Šenkeřík - F. Januška .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - BARTOŇ Pavel, JÍLKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Machala
Tip experta: remíza

Valašské derby skonči smírně

Tip: výhra domácích