6:1
(3:0)
80. J. Smolík (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nerovný souboj pro sebe jasně rozhodli domácí z Koutu


Branky


22. O. Beneš , 23. V. Král , 29. O. Beneš , 58. J. Ibehej (p.) , 78. P. Kounovský , 90. O. Beneš - 80. J. Smolík (vl.)
0

 

Sokol Kout se po třech zápasech na hřištích soupeřů představil domácím příznivcům v duelu s Babylonem. Hosté měli na svém kontě dvě výhry z posledních dvou zápasů, tak se dal čekat vyrovnaný souboj. Ale již poněkolikáté se babylonští nesešli v kompletní sestavě, ikdyž byla soupiska psaná na plný počet a proto bylo otázkou času, kdy jim dojdou síly a domácím tak bude narůstat skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodly tři slepené góly v rozmezí sedmi minut

 

Hráči Sokola Kout přivítali na svém hřišti hráče Babylonu, kteří v posledních dvou kolech naplno bodovali. Ale protože se opět nesešli v plné sestavě, byli nuceni zápas odehrát pouze v devíti lidech. Bylo hned od začátku jasné, že to nemůže dopadnout jinak, než vítězstvím domácího celku. Koutečtí začali zápas zvolna a svou převahu začali korunovat až v polovině prvního poločasu. V rozmezí pouhých sedmi minut se postupně prosadili dvakrát Ondra Beneš a Vojtěch Král. Domácí si tímto vybudovali třígólový náskok, který vydržel až do konce prvního poločasu.

Nejhezčí gól kola si dali domácí do vlastní sítě.

 

I druhý poločas se odehrával převážně na polovoně soupeře z Babylonu. Územní i herní převahu domácí ještě vyšperkovali několika gólovkami, které postupně určily konečnou podobu výsledku. A podílel se na tom i gólman Josef Ibehej, který proměnil v 58 minutě pokutový kop a jako první brankář v soutěži si připsal gólovou trefu. Domácí se ještě prosadili celkem třikrát ke konci zápasu, kdy nejprve v 78 minutě zvyšoval na 5:0 Petr Kounovský. Pak přišel nejhezčí gól zápasu a nebojím se tvrdit i celého kola, kdy deset mnut před koncem, zhruba na polovině hřiště, chtěl skluzem zabránit v postupu soupeře domácí hráč Jiří Smolík. Při tom tak skvostně trefil balon, že ten přeloboval i překvapeného domácího gólmana. Trefa téměř z poloviny hřiště byla připsána jako čestný úspěch hostů a za ni by se nemusel autor stydět ani ve vyšších ligách. Konečnu podobu výsledku tohoto nevyrovnaného duelu si připsal v poslední minutě opět Ondra Beneš a zkompletoval tak hattrick. Domácí hráči Sokola Kout si tak v poklidu došli pro tři body, hosté v oslabeném počtu neměli šanci odolávat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kout na Šumavě
Vojtěch Král: Byl to jednoznačný zápas, hrálo se prakticky na jejich polovině.




Sestavy


TJ Sokol Kout na Šumavě
J. Ibehej [-] - D. Kadlec [-] , M. Argman [-] , M. Kest [-] , M. Kouřil [-] , J. Smolík [-] , M. Hutta [-] , P. Kounovský [-] , V. Král [-] , M. Dvorský [-] , O. Beneš [-]

TJ Sokol Babylon
J. Černý [-] - M. Schejbal [-] , O. Bolovanský [-] , P. Duchek [-] , J. Krejčí [-] , J. Krejčí ml. [-] , M. Hrdlička [-] , V. Podskalský [-] , D. Kavalír [-] , M. Kuník [-] , D. Pauler [-]

ŽK: 5. D. Kavalír .
Hráči zápasu: O. Beneš .
Místo: Kout. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Hejda Petr - KOHEL Jiří (N), HOJDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.