J. Moravec 2. (p.)
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velvary v závěru přišly o tři body proti béčku Teplic


Branky


2. J. Moravec (p.) - 87. Z. Švejda
5

Rychlá branka v úvodu posadila Velvary na koně, Teplice ale dokázali v závěru srovnat. V penaltách byli lepší domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka z penalty hned v úvodu

Již ve druhé minutě hosté faulovali ve vápně a Velvary měly k dispozici pokutový kop. Ten proměnil Jakub Moravec, ačkoliv si hostující brankář Plachý na míč sáhnul, 1:0. Domácím dodalo vedení energii a byli aktivnější. Nebezpečí pro hosty hrozilo především z rychlých protiútoků a gólman Plachý musel několikrát dobře zasáhnout proti šancím domácích hráčů. Teplicím se příliš nedařila kombinace, přesto se v závěru poločasu dostali do dvou vyložených šancí. Šup i Radosta ale zblízka branku přestřelili.

Vyrovnání v závěru

Tepličtí vstoupili do druhého poločasu aktivněji. Klid jim dodával zkušený kapitán Admir Ljevakovič. Do domácího vápna hosté především z levé strany posílali jeden míč za druhým. Díky Ljevakovičovi s mladíkem Radostou navíc hosté dominovali i ve středu hřiště. Domácí nadále spoléhali na rychlé brejky, ale už nebyli tak nebozpeční, jako v prvním poločase. To hosté se do šancí začali dostávat. Dlouho však bez gólového efektu. Neuspěli Šimeček, Šup ani Hora. V 87. minutě zahrával hostující Šimeček rohový kop, ve vápně vznikl závar, k míči se dostal střídající Zdeněk Švejda a prostřelil vše, co mu stálo v cestě, 1:1. Utkání tak skončilo po devadesáti minutách remízou a o druhém rozhodly penalty.

Domácí se nemýlili

Pokutové kopy rozhodla hned první série, kdy neproměnil hostující Šup. Jinak byli všichni střelci úspěšní a domácí si tak připsali druhý bod.

 

Zdroj: Web FK Teplice

Redakčně upraveno.



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - N. Luong [-] , L. Drozda [-] , J. Chábera [-] , J. Moravec [-] (65. I. Šollar [-] ) , J. Stárek [-] , J. Havránek [-] , T. Duong [-] , L. Vopat [-] , P. Valenta [-] (52. K. Schneider [-] ) , J. Kafka [-] (84. P. Furmánek [-] )

FK Teplice B
J. Plachý [-] - V. Čítek [-] , M. Šimeček [-] , D. Šup [-] , M. Radosta [-] , L. Liška [-] (74. J. Blažek [-] ) , B. Baftijar [-] (65. M. Vobecký [-] ) , V. Černý [-] , I. Paradin [-] (46. Z. Švejda [-] ) , A. Ljevakovič [-] , J. Hora [-]

ŽK: 55. J. Kafka - 2. V. Čítek , 37. V. Černý , 60. B. Baftijar , 71. L. Liška .
Hráči zápasu: J. Měsíček - J. Plachý .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - CICHRA Matěj, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích