Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Zahořany vyhráli i v Luženicích


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nastavení rozhodlo o remíze v poločase

 

Vedoucí celek soutěže Sokol Zahořany dnes nastoupil na hřišti Luženic, které v posledních dvou kolech prohrály. A byli to právě domácí, kteří otevřeli skóre zápasu již ve druhé minutě. To se trefil z přímého kopu Josef Konop a začátek vypadal pro domácí velice slibně. Navíc, když měli možnost zvýšit vedení z pokutového kopu. Střela se ale bohužel mezi tři tyče nevešla. Hosté, známí svou střeleckou chutí, se prosadili z následného protiútoku  patnáct minut před koncem poločasu, kdy se podařilo vyrovnat Dominiku Schreinerovi. Domácí však znovu naklonili misky vah na svou stranu o několik minut později, kdy síť hostující branky rozvlnil David Marcín. Ve vyrovnaném poločase to již vypadalo, že si domácí do poločasu odnesou těsné vedení, ale po jejich hrubé chybě v obraně dostali vyrovnávací branku. O tu se postaral Jan Kellner. A tak poločasový výsledek byl nerozhodný. 

Druhá neproměněná penalta pohřbila snahu domácích.

 

Ve druhém poločase, krátce po jeho začátku, dal o sobě vědět nejlepší střelec Zahořan a prozatimní lídr střelců soutěže Jaromír Pustina, který poslal hosty poprvé do vedení v tomto zápase. Domácí se tak museli vyrovnat s pro ně zatím neznámou situací v tomto zápase a museli dotahovat. Měli šanci na vyrovnání v podobě druhé penalty. Ikdyž ji dostal na starosti jiný exekutor, ani on však neměl štěstí a trefil pouze hostujícího brankáře Kamila Hrušku. Ve skóre se tak nic neměnilo. Luženice vrhly všechny síly do útoku, ale bohužel pro ně, se nezadařilo. Naopak, hosté toho využili a z brejku upravil svým druhým gólem v zápase Jaromír Pustina na konečných 4:2. Ve vyrovnaném zápase se tak mohli radovat hosté ze Zahořan, kteří vyhráli i čtvrtý zápas sezony.



Ohlasy k zápasu


SK Luženice
Jaroslav Konop ( Luženice ): Vyrovnaný zápas. Bylo to o proměňování šancí. My jsme je nedali, hosté ano. Zápasu by slušela remíza.




Sestavy


SK Luženice
V. Steinberger [-] - L. Reithar [-] , D. Marcín [-] , J. Konop ml. [-] , J. Konop [-] , T. Klička [-] , P. Hána [-] , M. Beran [-] , L. Zlámal [-] (73. J. Cibulka [-] ) , B. Souček [-] , J. Michal [-]

TJ Sokol Zahořany
K. Hruška [-] - J. Pustina [-] , D. Schreiner [-] , J. Ouřada [-] , M. Ouřada [-] , J. Kellner [-] , M. Suchý [-] , J. Ment [-] (57. J. Zenefels [-] ) , M. Adámek [-] , R. Schreiner [-] , V. Kest [-]

ŽK: 66. L. Zlámal - 65. D. Schreiner .
Místo: Luženice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pivoňka Martin - VOJTA Radovan (N), KRUML Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.