1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč otočila utkání na hřišti Českého Brodu


Branky


11

Český Brod - Šestý domácí přivítali třetí Hřebeč, která nebodovala pouze první kolo, poté vše vyhrála. Český Brod začal lépe a v poločase vedl, ovšem hosté ve druhém poločase zápas otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poslední minutě padl úvodní gól

Do utkání vstoupili lépe domácí, ale více než náznaky šancí a závary před bránou se neurodilo. A tak musel po patnácti minutách zasahovat domácí Vymazal. Hrálo se ale převážně ve středu pole. První vážná šance přišla ve 35. minutě a byla hned gólová. Pěnkava našel přesnou přihrávkou Ravizzu a ten se se trefil přesně - 1:0. Zvýšit mohli Sedláček s Pěnkavou, ale šance gólem neskončily.

Hřebeč otočila zápas ve svůj prospěch

Po změně stran chytil hned v úvodu domácí Vymazal malou domů. Nepřímý kop ale trefil Klavík pouze do zdi a následná dorážka nůžkami skončila nad bránou. V 63. minutě propadl dlouhý aut na zadní tyči, kde stál Dolejš a vyrovnal - 1:1. Navíc domácí dohrávali utkání v deseti lidech, jelikož byl po druhé žluté kartě vyloučen Ravizza. v 80. minutě navíc hosté rozhodli zásluhou Nováka - 1:2



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod B
Jindřich Stejskal, trenér: "Na začátku zápasu jsme měli pár standardních situací a hezké akce, kterým však chybělo lepší vyřešení. To přišlo po půlhodině hry. Pěnkava krásně vyvezl míč, který poslal za obranu rozběhnutému Ravizzovi a ten lobem překonal brankáře a poslal nás do vedení. Je škoda, že jsme nedokázali navýšit vedení. Velkou šanci neproměnil Sedláček a po něm i Pěnkava. To prostě mrzí. Ve druhém poločase se rozehrávky chopil Šťastný, takže jsem si dokázali rozdávat balóny a nedostávali se tak pod tlak. Přišly další příležitosti. Především mě mrzí, že se nám nepodařilo dotáhnout několik přečíslení. Buď jsme byli zbrklí, nebo chyběla přesnost. A to všechno nás pak vytrestalo. Ve středu hřiště jsme nepodstoupili několik soubojů a soupeř se dostal k vhazování, které propadlo na zadní tyč a tam ho hostující hráč dokázal uklidit a vyrovnat. Potom přišlo zbytečné vyloučení a deset minut na to jsme po propadlé standardní situaci inkasovali rozhodující branku."

SK Hřebeč
Miroslav Novák: "První půlka byla od nás šílená, mysleli jsme si, že vše přijde samo a byli všude druhý. Do druhé půle jsme si řekli, že musíme začít jezdit a bojovností jsme zápas otočili. Fotbalových momentů tento zápas moc nepřinesl, ale se štěstím si odvážíme tři body. Musíme se vrátit k zodpovědné a pokorné hře celého týmu."



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - P. Sedláček [-] , M. Čuřík [-] , V. Dušek [-] (89. J. Vokatý [-] ) , J. Pěnkava [-] , T. Čermák [-] , D. Kocourek [-] , D. Šťastný [-] , F. Ravizza [-] , M. Livora [-] , F. Říha [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - M. Dolejš [-] , O. Stříbrský [-] (46. M. Stříbrský [-] ) , J. Kotěra [-] , A. Nadri [-] (87. P. Macháč [-] ) , J. Hora [-] (3. A. Klavík [-] ) , M. Servus [-] , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , J. Pinkas [-]

ŽK: 16. J. Pěnkava , 32. F. Ravizza , 57. M. Čuřík - 32. R. Macháč , 59. J. Kotěra . ČK: 70. F. Ravizza .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - HES Filip, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra hostů

Válec nepřestane ani v Českém Brodě, i když domácí trenér o nás hledá informace všude možně. Stejzy - Těšíme se.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích