Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2020 18:00

1.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíci zdolali Povltavskou Fotbalovou Akademii


Branky


12

Pět branek nabídlo utkání Králova Dvora a Povlatavské Fotbalové Akademie, dřívějších Štěchovic. K vidění bylo i vyloučení, diváci se tak na úvod sezóny rozhodně nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý poločas domácích

Po úvodní šanci hostů, ve které neuspěl M. Novák se do útoku začali hnát domácí Cábelíci. Několik nebezpečných situací hosté přežili bez úhony, ale v 17. minutě dostal přihrávku do vápna David Kůžel, který přetlačil bránícího protihráče a otevřel skóre utkání, 1:0. Hosty branka nesrazila, vyrovnali hru a ve 28. minutě i skóre utkání. Střelu Engelmanna vyrazil domácí brankář pouze před sebe a Martin Novák úspěšnou dorážkou srovnal na 1:1. Vyrovnaný stav však dlouho nevydržel. Ve 32. minutě si za hostující obranu seběhl ofenzivně laděný domácí stoper Rudolf Novák a vrátil domácím vedení. Ve 39. minutě se v hostujícím vápně krásně uvolnil Beňo a přihrávkou vybídl ke skórování Jakuba Dvořáka, který nezaváhal a zvýšil na 3:1. Tímto výsledkem poločas také skončil.

Hosté snížili, k vyrovnání moc nechybělo

Do druhé půle vstoupili aktivnějí hosté, domácí spoléhali na rychlé protiútoky, které se jim však nedařilo dotáhnout do úspěšného konce. Aktivní hosté se dočkali snížení v 56. minutě, kdy se po pěkné samostatné akci prosadil Vojtěch Engelmann a snižil na 2:3. V dalších minutách létaly centrované balóny do domácího vápna, ale brankou žádný z nich neskončil. Konec utkání byl z obou stran značně nervózní, což odnesl v 90. minutě červenou kartou hostující Nehoda, který trefil vysokou nohou do hrudníku domácího Osvalda. Z atraktivního utkání tak berou všechny body domácí.



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - J. Blažek [-] , M. Hell [-] , J. Bouček [-] , R. Novák [-] - D. Kilián [-] , J. Dvořák [-] , T. Šebek [-] , P. Janota [-] (60. D. Krejdl [-] ) , D. Beňo [-] (67. T. Osvald [-] ) - D. Kůžel [-] (86. D. Zelenka [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - J. Košata [-] (60. M. Štědronský [-] ) , O. Hodosi [-] , O. Pek [-] (89. V. Hašek [-] ) , T. Závorka [-] (46. L. Novák [-] ) , L. Jakobovský [-] , M. Novák [-] , V. Engelmann [-] (80. I. Šumilov [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , J. Michalec [-] (80. P. Nehoda [-] )

ŽK: 70. D. Krejdl , 82. D. Kůžel , 84. J. Blažek , 88. D. Kilián - 65. O. Hodosi , 81. O. Pek . ČK: 90. P. Nehoda .
Hráči zápasu: R. Novák , J. Dvořák - V. Engelmann .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Plzák Daniel - ŠIMEČEK Libor, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: remíza

Nový projekt fotbalu ve Štěchovicích se určitě na úvod sezony bude chtít prezentovat výhrou, ale Králův Dvůr určitě bude chtít odčinit vyřazení z MOL Cupu. Čekám vyrovnané kvalitní utkání a remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích