0:2
(0:0)
74. T. Kepl
78. K. Krátký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 10:15

5.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín doma nestačil na plzeňské béčko


Branky


74. T. Kepl , 78. K. Krátký (p.)
13

Mladíci z Plzně byli hlavně ve druhém poločase aktivnější. Domácí zabrali až za stavu 0:2 a to už bylo pozdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Tomáš Freisler - trenér: Vyrovnané utkání, v prvním poločase jsme měli velkou šanci, kterou jsme neproměnili. V průběhu druhé poloviny druhého poločasu jsme byli potrestaní z brejku a následně z penalty a bylo po zápase. V Plzni jsou samí mladí hráči, poučili se z předchozích zápasů a přijeli na nás dobře připravení.

FC Viktoria Plzeň B
Pavel Fořt - trenér: Kvalita hřiště byla špatná, ale kluky chválím, že to po technické stránce zvládli dobře. V prvním poločase soupeř hrozil spíše z brejků, my byli více na míči, ale nefungovalo nám jeho držení na útočné polovině. Ve druhém dějství třeba útočník Krátký přehodil na úplně jinou úroveň a podržel hodně míčů, takže jsme byli lepším týmem. Kepl pak proměnil brejk a následně jsme po chytré akci Selnara kopali jasnou penaltu, čímž jsme se uklidnili. Vltavín pak tlačil, chtěl zkorigovat výsledek, ale podržel nás gólman Bleha a navíc jsme mohli přidat i třetí gól, nicméně Kepl brejk neproměnil. Za kluky jsem rád, že zvládli psychicky těžký zápas a otřepali se z nepovedeného duelu na Admiře (0:3). Byli jsme lepší, rychlejší a kvalitnější na míči. Jediné, co mě mrzí je, že se zřejmě dlouhodobě opět zranil Adam Čihák. Držíme mu palce, aby se dal do pořádku.



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - D. Tichý [-] , T. Freisler [-] , C. Maione [-] , T. Kuchař [-] , P. Pejša [-] , D. Matějka [-] , O. Šípek [-] (68. F. Mysliveček [-] ) , D. Jaroš [-] (77. J. Čtvrtníček [-] ) , B. Abena [-] , L. Kühnel [-]

FC Viktoria Plzeň B
O. Bleha [-] - M. Petr [-] , A. Čihák [-] (61. P. Hezoučký [-] ) , V. Míka [-] , K. Krátký [-] (92. B. Havel [-] ) , M. Kodýdek [-] (81. A. Taleski [-] ) , K. Žilák [-] , J. Halász [-] , P. Řezáč [-] (61. T. Kepl [-] ) , J. Selnar [-] (92. L. Václavík [-] ) , J. Koželuh [-]

ŽK: 74. D. Tichý .
Hráči zápasu: O. Bleha , T. Kepl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - MARTÍNEK Petr, KVÍTEK Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích