Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavie měla nakročeno ke třem bodům, nakonec bere pouze bod


Branky


12

Hráči rezervy Slavie Karlovy Vary zavítali na půdu Lomnice. Souboj to byl vskutku dramatický a rozhodnout musely až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli hosté

Do první půle oba celky vstoupily opatrně. V prvních minutách šlo znát, že ani jeden ze soupeřů nechce rychle inkasovat. Úvodní minuty utkání tak přinesly hlavně fotbal od vápna k vápnu bez větších šancí. Ovšem postupem času dostala hra spád a zejména hráči Karlových Varů tlačili na pilu. Byli rychlejší, důraznější a to neslo své ovoce. Jako první se prosadil ve 31. minutě Ondřej Harasiewicz, který se prosadil po krásné střele z hranice vápna a dostal tak svůj tým do vedení. Ve 36. minutě přidal další gól Josef Hudec, který propálil z úhlu domácího golmana. O 2 minuty později přidal třetí gól Karlových Varů Jan Mašata, který zužitkoval centr z pravé strany. Do šaten šli hráči za stavu 0:3.

Lomnice dokázala srovnat krok

Do druhé půle zlepšili svůj pohyb také domácí fotbalisté, kteří rázem byli také více ve hře a vytvářeli si tak šance. V 59. minutě pak přišlo snížení, když po rohovém kopu a nepovedeném odkopu vsítil vlastní branku Johan Olšan. Poté se hra ustálila a oba celky měly několik možností ke vstřelení branky. Nicméně další branka přišla až v 79. minutě z kopačky Michala Čuchraně, který krásně proměnil volný přímý kop. Poté domácí vložili své síly do útoku a vytvořili závěrečný tlak, který korunoval srovnávacím gólem v 92. minutě Michal Štěpanovský, který zužitkoval parádní pas do vápna a hlavou srovnal skóre. Zápas tak šel do penalt.

Penalty dopadly lépe pro domácí Lomnici

Penaltový rozstřel znamenal výhru domácích 4:3, když dvě penalty hostujícímu celku chytil golman domácích a jeden úspěšný zákrok zapsal také hostující golman. 2 body tak zůstavají v Lomnici a jeden putuje do Karlových Varů.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
TJ Lomnice: Matěj Polívka, záložník: Zápas se pro nás nevyvíjel dobře. Za stavu 0:3 by málokdo čekal, že se zvládneme semknout a otočit zápas. Naštěstí nám pomohly chyby soupeře a náš týmový výkon, kterým jsme zápas dovedli do penalt a následně nás podržel náš brankář.




Sestavy


TJ Lomnice
J. Procházka [-] - M. Čuchraň [-] , M. Link [-] , M. Václavík [-] , D. Novák [-] , L. Novák [-] , M. Veselý [-] , M. Maršík [-] , J. Veselý [-] , M. Štěpanovský [-] (65. M. Polívka [-] ) , J. Šlais [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
V. Štrunc [-] (55. R. Klopotovskyy [-] ) - D. Šimek [-] (46. S. Farid [-] ) , J. Hudec [-] , P. Gabriel [-] (66. K. Sedlak [-] ) , R. Krčma [-] (79. D. Gondzsala [-] ) , O. Harasiewicz [-] , J. Mašata [-] , D. Žitný [-] , O. Shorný [-] , L. Chomát [-] , J. Olšan [-]

ŽK: 13. M. Čuchraň , 71. D. Novák - 78. J. Olšan , 82. L. Chomát .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra domácích

Souboj tabulkových sousedů by podle mě měl vyznít ve prospěch domácích hráčů, kteří jsou zatím doma velmi silní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích