Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 15:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná záležitost z pohledu Mariánek


4

Domácí Viktorka na svém trávníku přivítala borce z Rychnova a chtěla potvrdit vítězství z předchozího kola, když těsně porazila Kynšperk. Rychnov naopak utrpěl porážku doma proti Citicím, a měl tak co napravovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólová smršť zápas rozhodla

Viktorka vstoupila do utkání velmi dobře, už ve 4. minutě se jim totiž podařilo vstřelit první branku, když se prosadil David Šlajs. Do 17. minuty stihli domácí přidat dvě další branky, obě vstřelil Zdeněk Štěpán, který si na dnešní zápas vzal ty správné kopačky a svůj účet tím ještě zdaleka neuzavřel. Hned ve 35. minutě skóroval znovu a pečetil tak svůj hattrick, domácí vedli již 4:0. Další góly již diváci v poločase neviděli a Mariánky tak šli do kabin s pohodlným čtyřbrankovým náskokem a Rychnovští měli o čem diskutovat.

Usnutí na vavřínech se nevymstilo

Do druhé půle nevstoupili domácí tak dominantně a znatelně jim chyběly pohyb a bojovnost, čehož se hosté z Rychnova snažili využít. Náznaky šancí si vytvořili, ale udeřit se jim nepodařio. A tak úřadovali znovu domácí, v 58. minutě přidal svou již čtvrtou branku Zdeněk Štěpán. 5:0. V 63. minutě si řekli o střídání zkušení hráči domácích Vlastimil KotousLukáš Černohorský a na hřiště trenér místo nich poslal dva dorostence, Jana Holečka a Ernesta Drevňáka, aby mohli sbírat cenné zkušenosti. Viktoria svůj náskok ještě dvakrát navýšila, v obou případech se o to postaral Jiří Novák, a za stavu 7:0 se utkání od 75. minuty jen dohrávalo. 80 diváků se tak po závěrečném hvizdu mohlo zaslouženě radovat spolu s domácími hráči z vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně B
Josef (člen VV, na starosti sportovní úsekl): Klukům bych chtěl poděkovat, že v utkání hráli až dokonce i přesto, že bylo vlastně hned v samotném úvodu o vítězi rozhodnuto. Příští týden nás čeká Stará role opět na domácím hřišti, a budeme chtít svou vitězno šňůru určitě natáhnout.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - O. Parák [-] , K. Doležal [-] (50. M. Blažek [-] ) , L. Černohorský [-] (63. E. Drevňák [-] ) , D. Samek [-] - R. Popovič [-] , J. Novák [-] , J. Mucek [-] , D. Šlajs [-] , V. Kotous [-] (63. J. Holeček [-] ) - Z. Štěpán [-] -

SK Dolní Rychnov
P. Furch [-] - I. Valach [-] , D. Trojan [-] , D. Šefrna [-] , J. Dlouhý [-] , A. Lídl [-] , D. Reismüller [-] (35. R. Benda [-] ) , P. Vůjtěch [-] , P. Kalabza [-] , V. Kohout [-] , V. Šantora [-]

ŽK: 83. I. Valach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hányš Martin - ŠKARDA Adam, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra domácích

Dolní Rychnov to bude mít na hřišti nováčka těžké a všechny body zůstanou v Mariánkách

Tip: výhra domácích