Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 14:30

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezóna končí, Přimda na závěr přetrhla vítěznou šňůru Kostelce


Branky


0

Je konec, sezóna je definitivně za námi. Poslední utkání se okolo půl páté odpolední v neděli dohrála na hřišti Přimdy, která se střetla s Kostelcem. Kostelec v utkání sice podle očekávání vedl, ale Přidma dokázala vývoj obráti ještě do konce půle ve svůj prospěch a ve druhé půli už si své vedení udržela, i když Kostelec v závěru hodně tlačil. Zápas skončil těsným výsledkem 4:3 pro domácí tým. Sokol tak končí sezónu na sedmém místě, což bylo tedy jasné už před záapsem a Přimda uzavře ročník na deváté pozici. Na oab týmy se tak budeme těšit také v příští sezóně, na oba snad již v lepší formě, než v té, která je zastihla na začátku sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec špatně nezačal, ale neměl sílu

Utkání bylo od začátku vyronvané a diváci se podle všeho celkem dobře bavili a ani na gól nakoenc nemuseli čekat dlouho. Už ve třinácté minutě otevřel skóre David Kolářský a favorizovaný Kostelec vedl 1:0. Hostující tým ale působil strašně unaveně a hrál úplně bez chuti a ještě více to platilo o jeho defenzivě, která byla naprosto děravá a propouštěla útoky soueře, jako na běžícím pásu. V šestadvacáté minutě se po samostatném úniku a perfektním zakončení Jana Hečka dočkali domácí vyrovnání, a když se Janu Hečkovi povedlo později ještě jednou něco obdobného, byla již Přimda ve vedení. Aby toho pro slabší Kostelec, který sice držel balón více, ale jinak byl úplně bezzubý, nebylo málo, navýšil ještě gólem do kabin Jaroslav Kůst, jehož pokus ještě ztečoval za brankářova záda obránce Touš. Po půli tak Přimda zaslouženě vedla 3:1.

Exkluzivní trefa po penaltě a závěrečné snižování

Přimda se rozhodla, že bude hru ve druhé půli především v poklidu kontrolovat, ale proti neškodnému Kostelci to snad ani nebylo třeba. Hosté sice stále drželi balón více, ale do vápna soupeře se s ním téměř nepodívali. Více šancí proto měla stále Přimda, která se v šestašedesáté minutě dočkala asi definitivního rozhodnutí, ale velmi kuriózní situací, v níž opět pohořeli hostující obránci. Penalty nevyužil Jaroslav Toman, míč se ale odrazil zpět do pole, ale ani jedna z dorážek ještě brankáře nepřekonala, míč mu zazáda propadl až napotřetí, když jej do branky doklepl volný Nguyen Duy An na Přimdě známý, jako Lukáš. Tatran vedl o tři branky a od té doby už se do útoku ani netalčil. Kostelec se sice s blížícímse koncem hodně snažil, ale prakticky byl úplně bezbranný. Domácí v podstatě zaskočila jen nečekané zrychlení akce Danielem Kertysem, který vzal vše na sebe a protáhl se až před branku, kde přesně zakončil. Přimda ale stále vedla o dvě branky, a i když se podařilo ještě v úplném závěru snížit Ladislavu Netrhovi, tak Kostelec nakoenc zaslouženě padl.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Martin Růžička: My můžeme být nakonec spokojení. Začátek sezóny byl hrozný, až tragický, ale konec nám povedl báječně, stejně, jako poslední zápas. Byl to celkem pěkný fotbal a kluci hráli velmi dobře. Otočili jsem nepříznivý stav a pak už jsme zápas jen kontrolovali. Kostelec už na obrat neměl.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Končí sezóna a s ní naše vítězná šňůra, ale říkám si, že je to asi lepší teď, než třeba zkraje následující sezóny. Bohužel to ale skončilo s týmem, který nás rozhodně nepřehrával. Byly jsme určitě lepší, ale naše obrana byla dnes, jako síto a prošlo přes ní téměř vše. Celý zápas bych zhodnotil ale velmi utahaně a jako nepohledný. Není se ale čemu divit, byl to poslední zápas a o nic už nešlo, kluci už se nevyhecovali a nebyla síla cokoli udělat. Prostě už to nešlo.



Sestavy


TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - T. Malý [-] , V. Ovsjannikov [-] , D. Nguyen [-] , J. Kůst [-] , M. Růžička [-] , M. Vokroj [-] , J. Karásek [-] , J. Hečko [-] (65. J. Toman [-] ) , L. Teplárek [-] , P. Dvořák [-] (80. D. Ferdinandy [-] )

TJ Sokol Kostelec
J. Hinterholzinger [-] - M. Steiner [-] , L. Touš [-] , R. Průcha [-] , J. Pešík [-] , L. Netrh [-] , L. Král [-] , D. Kolářský [-] (70. R. Vrška [-] ) , D. Kertys [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-] (80. J. Soustružník [-] )

ŽK: 39. T. Malý , 84. M. Růžička .
Místo: Přimda. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - VOKROJ Miloslav (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.