7:1
(5:0)
87. J. Vopalecký (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav zůstala v sestupovém pásmu, Lom zachránil Sedliště


Branky


7. M. Hanus , 22. M. Hanus , 37. M. Stec , 43. M. Hanus , 45. M. Stec , 72. T. Mareš , 80. T. Mareš - 87. J. Vopalecký (vl.)
0

Sedliště v odpoledním utkání zaváhalo, a tak záleželo vše jen na Sulislavi a jejím výkonu v Lomu. Aby si však mohla prohodit se Sedlištěm místo v tabucle a předat mu tak sestupového černého Petra, musela by zvíězit za tři body. O takovou šanci jí však Lom připravil už v první půli, kterou ovládl v poměru 5:0 a bez větších problémů rozhodl. Takže je konec. Teď záleží už jen na týmech ze III. třídy, zda se budou chtít posunout výše a sesunout tak Sulislav z této soutěže. Pro Lom výhra znamená jediné, nováček soutěže se posune na chvost první top pětice a i přes špatné jaro bude mít jistě důvod k oslavám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bouzek zahodil dobrou šanci a Lom rozhodl

Trochu lépe začala určitě Sulislav, která měla už v páté minutě obrovskou šanci, jejíž využití by mohlo týmu hodně pomoci. Kaplár unikl po lajně a předložil perfektní šanci Milanu Bouzkovi, ale toho brankář dokázal vychytat, a tak se hrálo dále za nerozhodného stavu. Necelé dvě minuty na to však dokázal dostat míč do branky se štěstím Miroslav Hanus a Lom byl ve vedení. Tento krutý vývoj Sulislav doslova ochromil a od té doby už byl na hřišti jen jeden tým. Lom souepře jednoznačně přehrával a už ve dvaadvacáté minutě přidal Miroslav Hanus druhý zásah. V sedmatřicáté navýšil a v podstatě rozhodl Martin Stec a v posledních minutách půle ještě stvrdili výhru Lomu dalšími zásahy Miroslav Hanus, který tak kompletoval hattrick a ještě jedním Martin Stec. Lom tak po půli vedl 5:0 a měl vše ve svých rukách.

Sulislavi k čestné brance pomohl "vlastňák" Vopaleckého

Ve druhé půli už Lom výrazně zvolnil a zápas jen kontrolovla. Sulislav tak měla více prostoru a dokázala být domácím vyrovnaným souepřem. Dlouho se proto hrálo bez branek a jen se v poklidu dohrávalo. Nakoenc se ale diváci vlněním sítě ještě párkrát pobavit mohli. Njeprve se trefil ještě Tomáš Mareš, který zvýšil na 6:0. A deset minut před koncem pak dokázal Tomáš Mareš přidat ještě jednu branku a zvýšil tak již na 7:0. Čisté konto však brankář Benda přesto neudržel. V posledních minutách ho o něj sraženým centrem do vlastní brány připravil Jiří Vopalecký. Na bodovém dělení už to však nic nezměnilo. Lom vyhrál a posunul se na páté místo v tabulce. Sulsialv sestupuje.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Sokol Lom u Tachova: Lom u Tachova se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Sulislav
Petr Hlavin: My jsme se mohli dostat už v páté minutě do vedení, ale promarnili jsme velkou šanci a vzápětí jsme dostali strašně lacinou branku, která nás úplně vyřadila za hry. Od té doby byl soupeř jasně lepší a přidal do poločasu ještě čtyři branky. V kabině jsme si pak něco řekli a hru jsme zlepšili a dokázali jsme hrát se soupeřem vyrovnaný zápas, ale i tak jsme jí prohráli. Škoda.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Němec [-] (46. J. Vopalecký [-] ) , M. Stec [-] , J. Krét [-] , F. Medek [-] , D. Roček [-] , A. Karas [-] , L. Medek [-] , M. Selzer [-] , M. Kraus [-] , M. Hanus [-] (46. T. Mareš [-] )

TJ Sokol Sulislav
Z. Škorvánek [-] - L. Laudát [-] , M. Řezníček [-] , P. Hlavin [-] , J. Plešinger [-] , M. Hrad [-] , K. Hanzlík [-] , M. Bouzek [-] , L. Mička [-] , M. Krištofovič [-] , M. Kaplár [-]

Místo: Lom. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Friedenberger Karel - HORA Jiří (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.