2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka si proti Přimdě udržela čisté konto, tři body zůstaly doma


Branky


0

Zápas Studánky a Přimdy. Souboj tabulkových sousedů z poloviny tabulky, kterým už v podstatě o nic nejde a sezónu jen dohrávají. Studánka. Tým, který trápí častá zranění a velká marodka, která ji zdarila také při posledním utkání v Kostelci a avizovala něco podobného také v tomto případě. Přimda. Tým, který v minulé sezóně sestoupil a na podzim se výrazně trápil a další sestup byl na obraze. Na jaře však přišel obrovský vzestup a Přimda se dokázala vydrápat až za Studánku, s níž si to při případné výhře ještě mohl rozhdat v posledním kole o osmou příčku. Nakoenc ale vyhrálo Dynamo, které zvládlo zápas skvěle po defenzivní stránce a jedinkrát neinkasovalo. Samo se trefilo dvakrát a třemi body za výhru se oěpt dotáhlo na Kostelec, s nímž ještě bojuje o sedmou pozici. Sokol má ale ještě zápas k dobru, v neděli hraje se Stráží. V každém případě však o jejich souboji rozhodne až poslední kolo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý rozhodl v první půli

Od začátku se hrálo hodně vyorvnané a opatrné utkání, kterému dominovala zajména defenzivní činnost obou týmů, která nedávala soupeřově ofenzivě téměř žádný prostor. I tak ale nějaké šance k vidění byly, zejména pak na straně Dynama, které obě úlohy, tedy, jak obranu, tak útok, zvládalo o něco lépe. V sedmadvacáté minutě za to také bylo odměněno prvním zásahem, kterým dal Studánce vedení Radek Černý. Pak se ale dlouho nic nedělo a první půle se spíše jen opatrně dohrávala. Tatran si ale neohlídal její úplný v závěr a dovolil v něm udělat Studánce velmi důležitý krok, a sice zvýšit na 2:0. V poslední minutě se totiž trefil opět Radek Černý a Studánka tak měla k bodům velmi slušně nakročeno.

Dynamo kontrolovalo hru

Ve druhé půli hrála Studánka velmi zodpovědně a především zkušeně. Výborně bránila a Tatranu nedala téměř žádnou šanci. Po celou dobu hru kontrolovala a z ojedinělých výpadů se jím málem jěště podařilo i navýšit. Neúspěch v této disciplíně jí ale mrzet nemusel, navyšování už ne nebylo třeba. Čím více se blížil závěr, tím více se ael začala vyhrocovat situace na hišti a sudí musel udělit během druhé půle hned tři po sobě rychle jdoucí červené karty. Jednu dostal sám autro dvou branek Radek Černý, ty zbylé pak hráči Přimdy Liška a Malý. Od sedmdesáté minuty tak navíc hrála Přidma v oslabení, a tak bylo předem rozhodnuto. Zápas se už jen v podstatě dohrával a Studánka nakoenc dosáhla na zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Dynamo Studánka: Studánka se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
J. Mertl [-] - L. Novák [-] , O. Janovec [-] , J. Jílek [-] - J. Holý [-] , J. Klesa [-] , D. Lončík [-] , J. Hubálek [-] (82. J. Černý [-] ) , M. Bureš [-] - D. Marek [-] (66. M. Horáček [-] ) , R. Černý [-]

TJ Tatran Přimda
P. Liška [-] - T. Malý [-] , J. Toman [-] , D. Vokroj [-] , D. Nguyen [-] , M. Vokroj [-] , J. Karásek [-] , J. Kůst [-] , D. Ferdinandy [-] , P. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-]

ŽK: 43. R. Černý , 75. J. Jílek - 43. M. Vokroj , 45. T. Malý , 57. J. Hlaváček , 63. P. Liška , 81. J. Kůst . ČK: 69. R. Černý - 69. P. Liška , 70. T. Malý .
Místo: Studánka. Počet diváků: 37. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - LIPCHAVSKÝ Josef (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.