6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankáře Bendu zaskočil až Krausův vlastní gól, pak to šlo z Lomem z kopce


Branky


25. M. Kraus (vl.) , 50. I. Šetlík , 60. J. Šetlík , 70. M. Šetlík , 80. K. Dýdek , 85. L. Kudlík
0

Lom má ze sebou další velmi nepovedené utkání. Loňský mistr třetí třídy neunesl tíhu zápasu o pozici v Kšicích a tamním celkem se nechal doslova roznášet na kopytech, i když je pravdou, že jej velmi dlouho dokázal ve hře udržet věhlasný Patrik Benda, který lapil vše, co na něj letělo. Zaskočila ho až přesná hlavička vlastního spoluhráč, na níž už nedosáhl. Ve druhé půli už to byla exhibice. Lom dělal hodně chyb a nakoenc padl v ostudném poměru 0:6. A pokud se dnes podaří zvítězit také Černošínu v Damnově, je pravděpobobné, že dokonce i definitivně vypadne z první pětice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvostného Bendu prostřelil až spoluhráč

Kšice odehrály parádní utkání, neic nepodcenily a vlastně ani nepřipustily žádné drama. Po celou dobu měly jasně navrch a soupeřovu defenzivu doslova drtily neustálým obstřelováním jeho svatyně. Jeden háček to však mělo, a sice fakt, že mezi třemi tyčemi hostí stál skvostný Patrik Benda, který lapil vše, co na něj Kšice vysaly a dlouho udržel svůj Lom ve hře, ačkoli to bylo téměř k neuvěření, při pohledu na průběh zápasu. Nakonec ale na jeden balón přeci jen nedosáhl, když ho vlastním zásahem hlavou po centru do vápna překonal Milan Kraus, parádní zavěšení, akorát do špatné branky. Po zybtek půle se ale už Patrik nedal a Kšicím nic nedovolil, a tak byl Lom ještě stále ve velmi dobré pozici, kdyby se tedy probral.

Na další střely už Benda nedosáhl a Lom inkasoval ještě několikrát

Ve druhé půli se na zásah dlouho rozhodně čekat nemuselo. Miroslav Šetlík ladně přeloboval už asi po pěti minutách lomskou obranu a Ivan Šetlík měl na přesné zakončení dost času, přesto si však Patrik Benda ještě na jeho střelu sáhl, ale tentokrát už ji z branky vytěsnit nedokázal. Definitivně ale rozhodl až o deset minut déle Jan Šetlík, k němuž se od tyče odrazila v protiútoku střela Kamila Dýdka, a on už neměl s dorážkou problém.A od té doby už to do brany Lomu padalo s totální lehkostí. Za pár minut se trefil ještě Miroslav Šetlík, když obránci sehráli malou domů, která však projela brankáři kolem nohy až k Šetlíkovi před prázdnou branku. A dvě branky pak ještě zahanbily Lom v poslední desetiminutovce. Trefili si Kamil Dýdek a střídající Lukáš Kudlík, kterého ulií mezi obránci našel Ivan Šelík, a on už neměl problém brankáře střelou k tyči obstřelit. Lom tak nakoenc padl 0:6 a domů odjíždí bez bodu a s výpraskem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát: My jsme od začátku byli jasně lepší. Během čtvrthodiny jsme klidně mohli vést třeba 4:0, ale jejich brankář nás vychytal. Pak jsme si něco řekli v kabině a už jsme je k ničemu nepustili a dali jsme jim za uši. Perfektní zápas, všichni podali dobrý zodpovědný výkon, takže mi nezbývá nic, než všem poděkovat.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: Já k tomu nemám moc, co říct. V našem podání to byla hrůza, hrůza v ofenzivě, hrůza v defenzivě. Hodně nás podržel brankář, ale jinak měly Kšice celou dobu navrch. Dělali jsme hodně chyb a od začátku to bylo jasné.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Volf [-] , J. Havránek [-] , M. Kövary [-] - M. Šťastný [-] , I. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , D. Bednář [-] (79. L. Kudlík [-] ) - P. Janout [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
T. Mareš [-] - M. Němec [-] , P. Benda [-] , M. Stec [-] , F. Medek [-] , P. Petráška [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , L. Medek [-] (75. J. Vopalecký [-] ) , M. Kraus [-]

ŽK: 14. M. Šetlík - 34. L. Medek , 49. P. Benda .
Místo: Kšice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠETLÍK Ivan (N), ARDELEÁNU Aurel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.