1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přimda má k záchraně hodně blízko, pomohla si výhrou v Sedlišti


Branky


45. V. Pešek - 43. M. Vokroj , 47. J. Kůst , 67. J. Hečko
0

Souboj o pozici ze spodních pater tabulky, kde se láme chleba zbylé sestupové příčky. Narazily na sebe Sedliště a Přimda a bylo jasné, že v tomtou utkání jde o hodně, a kdo jej ovládne, vyhne se nejspíš sestupu. Půle skončila remízou, ale v druhé části už dokázal Tatran soupeři odskočit a nakoenc si došel pro tři body a Sedliště zanechal v souboji se Sulislaví osamocené. Sedliště má sice tři kola před koncem na Sulislav tříbodový náskok, ale ten trápícímu se týmu rozhodně nic nezaručuje, obzláště poté, co výkonnost Sulislavi strmě stoupá vzhůru. V tuto chíli je tak Sedlištěm na sestup největším adeptem. Tatran je téměř zachráněný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly až před odchodem do šaten

První půle byla hodně vyrovnaná oba týmy hrály celkem pěkný fotbal a dostávaly se do šancí, ale na gól se muselo dlouho pro jejich střeleckou bezzubost čekat. Diváci se ale přesto nejspíš dobře bavili. Teď už ale k prvním zásahům. První se trefila Pimda ve třiačtyřicáté minutě, když se střelou z přímého kopu řes zeď prosadil Miroslav Vokroj, a vypadalo to, že gólem do šaten vyhraje první půli a zvedne si sebevědomí. Jenomže Sedliště stačilo na inkasování do kocne půle ještě bleskurychle zareagovat a v pětačtyřicáté minutě se o vyrovnávací branku postaral střelou z dálky Václav Pešík. Do šanten se tak odcházelo za spravedlivě vyrovnaného stavu.

Rychlá branka Tatran nakopla

Zato ve druhé půli se na branku čekat nemuselo ani pět minut. V sedmačtyřicáté minutě zaskočil Jaroslav Kůst, který zakončoval velmi pohlednou kombinaci svých spoluhráčů. To dalo hostujícím hráčům na kopačky klid a od té doby měla Přimda navrch, jenomže nedokázala využívat svých šancí. Sedliště tak mohlo několikrát vyrovnat, prtože se také do nadějných pozic dokázalo občas dostat, ale také se mu stále nedařilo. Zvonily tyčky, brankáři se blýskali a silové pole okolo branek fungovalo skvěle. Nakoenc ale přeci jen jednou všechny tři faktory selhaly, když v šestasedmdesáté minutě vlastně definitivně rozhodl Jan Hečko. Tím Sedliště srazil do kolen a od té doby už byla na hřišti vidět v podstatě jen Přimda a Sedliště občas projevilo náhlý náznak života, ale vždy jen chvilkový. Ale vzhledem k tomu, že ve zbylých minutách už faktory okolo branek opět fungovaly, tak se stavu už neměnil a Přimda vyhrála 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
TJ Staré Sedliště: Staré Sedliště se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Tatran Přimda
Milan Růžička: Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém jsme asi měli více štěstí. Ve druhé půli už jsme měli asi více ze hry a mohli jsme dát ještě více gólů, ale hodně nám pomohla rychlá branka, která nás nakopla. Soupeř navíc svých šancí nevyužil, což nám také hodně pomohlo. Takže jsme s body určitě spokojení, byl to podle mě klíčový krok pro udržení se v soutěži. Jinak bych chtěl ještě vyseknout poklonu sudímu, který odpískal skvělé utkání. A to je už asi vše.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
O. Rožumberg [-] - J. Marek [-] , M. Patočka [-] , D. Zavacký [-] (45. M. Vokurka [-] ) , P. Kotva [-] - J. Brabec [-] , V. Pešek [-] , V. Fatura [-] - P. Fojtíček [-] , J. Petráška [-] , M. Pažountka [-]

TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - J. Hečko [-] , T. Malý [-] , D. Nguyen [-] (85. D. Vokroj [-] ) , J. Kůst [-] , M. Růžička [-] , M. Vokroj [-] , J. Karásek [-] , V. Ovsjannikov [-] , D. Ferdinandy [-] , P. Dvořák [-] (88. J. Toman [-] )

ŽK: 15. J. Brabec , 54. V. Pešek - 60. J. Kůst , 71. P. Dvořák .
Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Loukota Petr - ZAVACKÝ Petr (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.