5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl faktor kvalitního útoku, Černošín jde před Kšice


Branky


32. D. Bláha , 40. D. Bláha , 64. V. Turek , 72. V. Turek , 76. D. Bláha
0

Podle mého byl asi nejatraktivnější zápas kola na programu v sobotu na černošínském trávníku, kam dorazil domácím, jakožtou soupeř, jejich tabulkový soused, a tak se v souboji o pozici dal očekávat velmi zajímavý a vyrovnaný fotbal. Ač tomu ale výsledek neodpovídá, poměrně vyrovnaný i byl, ale Černošín dokázal vstřelit důležitou první branku a to mu dodalo na kopačky rozhodující klid. Navíc v jeho prospěch mluvil i faktor velmi kvalitního útoku ve složení Bláha-Turek, který kšickou defenzivu po celou dobu pořádně zaměstnával a byl určitě v utkání tím klíčovým. Sokol Černošín nakonec zvítězil poměrně hladce 5:0 a v tabulce se tak posouvá před kšického rivala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín udělal v závěru poločasu důležitý krok

Od začátku se hrál velmi pohledný, celkem otevřený a kvalitní fotbal, jemuž ale poměrně dlouho chyběly branky, i když šance na obou stranách rozhodně byly, a tak bylo předem jasné, že první zásah bude asi velmi důležitý. To potěští nakonec měl Černošín, když se Kšičtí nedokázali ve dvaatřicáté minutě po hloupě ztraceném balónu vrátit a z kopačky Dominika Bláhy poprévé inkasovali. To by asi ještě nebylo tak hrozné, jenomže Kšice to donutilo hru trochu otevřít a více zofenzivnit, což perfektně nahrávalo chladnokrevnému černošínskému útoku. Ve čtyřictáé minutě si totižpři protiútoku po křídle pouze přistrčil kličkou na střed před vápnem balón na levačku ke střele Dominik Bláha, který přesnou ranou do šibenice rozvlnil síť podruhé. A tak se do šaten odcházelo za stavu 2:0, který byl pro domácí tým velmi slibný.

Chladnokrevnost domácích útočníků ve druhé půli rozhodla

Kšice se nehodlaly vzdát, a tak do druhé půle naskočily velmi aktvině, avšak až s příliš rozevřenou obranou. Svých šancí navíc nevyužívaly, a tak se jejich šance postupně minimalizovaly a ve čtyřiašedesáté minutě o ně asi definitivně přišly, když svého brajku využil Vladimír Turek. Poté Kšice trochu odpadly a Černošín už měl navrch jednoznačně, takže se Vladimíru Turkovi povedlo vsítit ještě jednou a pátý zásah pak zanedlouho přidal ještě Dominik Bláha, který tak upravil, tentokrát už definitivně, konečný výsledek. Poslední čtvrthodina už se pouze dohrávala, a tak si Černošín došal pro nečekaně snadné tři body, ale jak se říká, štěstí přeje připraveným.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Hráli jsme dobře, měli jsme více šancí, kterých jsme naštěstí i využili a byli jsme lepší. Důležité utkání jsme zvládli perfektně a myslím, že si všichni zaslouží obrovskou pochvalu.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout: Výsledek utkání hovoří o debaklu, ale já bych řekl, že průběh až tak výrazný nebyl. V první půli jsme byli Černošínu minimálně vyrovnaným soupeřem, ale dovolili jsme mu vstřelit po hloupé chybě první branku, a to bylo asi rozhodující, jelikož se soupeř díky tomu dostal do pohody. My jsme poté museli otevřít hru, a toho dokázal Černošín několikrát využít rychlými brejky. Myslím, že si kluci zaslouží pochvalu, hráli dobře, ale prostě jsme měli méně štěstí, kdybychom se využili některé ze svých šancí i my, mohlo to zase vypadat jinak.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - T. Klepsa [-] (75. K. Skoumal [-] ) , R. Havel [-] , L. Melich [-] , J. Kubovský [-] (80. J. Panuška [-] ) - J. Solový [-] , T. Vondraš [-] , J. Šedivý [-] , R. Drozda [-] - D. Bláha [-] , V. Turek [-] (80. P. Černý [-] )

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Volf [-] , J. Havránek [-] , M. Kövary [-] , L. Kudlík [-] - K. Dýdek [-] , M. Šťastný [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] - I. Šetlík [-] , D. Bednář [-] -

ŽK: 63. D. Bláha , 67. T. Klepsa , 82. J. Zahradník - 33. I. Šetlík .
Místo: Černošín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Loukota Petr - PECHMAN Marek (N), BERTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.