10:0
(8:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Restartuje Lom v závěru sezóny rozstřílení Erpužic? Trefoval se především brankář


Branky


6. M. Stec , 9. M. Stec , 19. M. Pich , 24. M. Stec , 30. P. Benda , 32. P. Benda , 43. J. Pich , 44. P. Benda , 72. A. Karas , 85. P. Benda
0

Lom se na jaře velmi trápí, to ví snad už každý, teď mu ale do cesty přišly rozpadající se Erpužice, což byla skvělá příležitost k tomu, jak se znova dostat do formy a zapomenout na zlou minulost. Těžko ale říci, zda mohlo Lom odrazit vzhůru tak snadné vítězství, při kterém se nemusel ani moc snažit. Erpužice opět nedaly dohromady ani jedenát hráčů a v Lomu neměly jedinou šanci. Sokol tak rozhodl o osudu zápasu už v první půli, kterou ovládl v poměru 8:0 a ve druhé už pak přidal jen dvě branky. Pro Erpužice tento výsledek znamená, že jsou již definitivně sestupujícím týmem, ale Lom musí být napozoru, v dalším kole ho totiž čeká daleko těžší zkouška, a sice Kšice, a tím pádem souboj o pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benda novým snajprem, vyrovnal i Stece

Lom proti deseti hráčům Erpužic od začátku dominoval a bylo jasné, že si povinné vítězství utéct nenechá. Už v šesté minutě Martin Pich poslal ulicí do úniku Marina Stece, který bezbranného brankáře chladnokrevě obstřelil. O pár minut později Martina Stece podobně vyslal také Karas, a i když brankář tentokrát jeho pokus vyrazil nad sebe, i tak se míč nakonec v síti třepal. A jelikož už bylo v podstatě rozhodnuto, tak se vzápětí postavil výjimečně postavil Martin Pich a poradil si s ním skvěle střelou rovnou do branky. Když už bylo po dvaceti minutách celkem, jasné, že Epružice jsou naprosto neškodné, pustili Lomští do útoku vyhlášeného brankáře Patrika Bendu a v brance za něj zaskočil Tomáš Mareš. Ani to ale Erpužicím nijak nepomohlo a Lom to nijak nerozházelo. Už ve čtyřiadvacáté minutě se trefil Martin Stec potřetí a Lom vedl už 4:0. Ve třicáté minutě ale přišla chvíle pro Patrika Bendu, který si s brankářem poradil až podivuhodně zkušeně. Vzápětí se Patrik Benda trefil také z přímého kopu a k hattricku měl perfektně nakročeno. Ve třiačtyřicáté minutě pak ještě zvýšil na 7:0 obránce Jan Pich, ale pak uždostal prostor opět přesně zakončující Patrik Benda, který svým hattrickem uzavřel poločas za stavu 8:0.

Mírné polevení novopečeného útočníka nepřibrzdilo

Druhá půle už se jen dohrávala, Erpužicím došly fyzické síly definitivně a Lom už nehnala žádná motivace, a tak se při poledu na nudný fotbal diváci dlouho další branky nedočkali. Nakoenc se ale ve čtyřiasedmdesáté minutě přeci jen mohli radovat, když se mezi střelce zapsal také Antonín Karas. Poslední slovo měl v utkání ale přeci jen již tolikrát zmiňovaný novopečný snajpr Patrik Benda, který se tak svým čtyvrtý gólem v pětaosmdesáté minutě stal nejlepším střelcem utkání a zároveň si může připsat také zásluhu na čistém kotntě. Tohle byl zkrátka zápas Patrika Bendy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: Já jsem před utkání doufal, že by to mohl být zápas, od kterého bychom se mohli odpíchnout, ale teď o tom trochu pochybuji, protože zvítězit bylo až příliš snadné a my jsme do zápasu nemuseli vložit tolik sil. Nebyl to fotbal, který by stál za to abych ho hodnotil. Chtěl bych se zmínit ale o dvou věcech. Za prvé to, že jsme asi po třetí brance pustili do útoku brankáře Bendu, který nás asi všechny překvapil, využil všeho, co jsme mu předložili a dal čtyři góly, což je na gólmana jistě velmi dobré. A za druhé bych chtěl neuvěřitelně ocenit přístup těch několika málo Erpužických hráčů, kteří si zaslouží můj obdiv. Já sám se jim divím, že se na to ještě nevykašlali a jezdí ze sebe dělat, s prominutím, "blbce" po celém okresu v deseti, někdy i devíti lidech. V tom nemůže být nic jiného, než láska k fotbalu. Mají mé uznání.

TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Němec [-] (46. D. Roček [-] ) , J. Vopalecký [-] , T. Mareš [-] , M. Stec [-] (46. J. Sedláček [-] ) , F. Medek [-] , P. Petráška [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , M. Kraus [-]

TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - M. Brůha [-] , M. Kovačka [-] , R. Kořínek [-] - A. Korbutiak [-] , D. Vozian [-] , L. Bordeniuc [-] - J. Ševčík [-] , D. Slivca [-] - J. Klimeš [-]

ŽK: 64. J. Vopalecký - 17. M. Brůha .
Místo: Lom. Počet diváků: 72. Rozhodčí: Friedenberger Robert - HORA Jiří (N), STIBOR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.