Přimda sahala v Lázních po bodech, ale nedočkala se


Branky


0

Forma Přimdy přes zimu strmě vzrostla a Tatran se do soutěže vrátil, jako úplně jiný tým. Nejdříve měl ale smůlu v utkání, ale zejména jí sráží smůla na soupeře, během pěti kol totiž potkala Lom, Planou a teď i Lázně. V Lázních ale po bodech jednoznačně sahala, dlouho dokázala držet s favoritem krok za bezbrankového stavu. Skóre nakonec otevřel až Adam Kolář v jedenasedmdesáté minutě. To ale Tatranu stále naději nebralo, stačila jedna branka a na programu by byla zase dělba bodů, ale to se jí v posledních dvaceti minutách nepovedlo, a tak nakoenc o vše přišla a stále tak má k sestupovým příčkám blízko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně měli navrch, ale měli bezzubou koncovku

Přimda nehrála špatně, prezentovala se bojovnou a houževnatou hrou, ale Lázně měly na své straně zkrtáka daleko vyšší kvalitu, a tak si s Tatranem dokázali dobře poradit. Měly navrch a vytvářeli si také velké množství šancí, které však nedokázali dobře zakončit a vstřelit konečně gól, který by jim dodal trochu klidu na kopačky. Takto vypadala hra v celé první půli, a tak se nakoenc Lázně ani Přimda branky nedočkaly a do šanten se odcházelo za stavu 0:0.

Rozhodla jediná branka

I ve druhé půli měly Lázně navrch, ale bylo otázkou, zda se jim už konečně podaří přetavit nějakou šanci v gól. Dlouho to ale vypadalo, že je to asi beznadějné. Ale nebylo. V jedenasedmdesáté minutě střídající Nevařil dostal balón středem hřiště k vápnu, kde udělal kličku a vypálil. Zblokovaná střela se ale dostala k Adamu Koláři, který ji levačkou dorazil zo branky. Ve zbytku utkání už se ale ani jendomu týmu vsítit nepodařilo, a tak si Lázně nakonec jednobrankové vedení dokázaly uhlídat a získaly tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): Přimda nás velmi mile překvapila, protože hrála o několik úrovní lépe, než na podzim. My jsme sice nehráli v ideální sestavě, protože jsme dali šanci i hráčům, kteří si normálně tolik nezahrají. Přesto jsme potvrdili roli favorita a na hřišti jsme byli lepší. Trvalo nám ale docela dlouho, než jsme dali gól a nakonec byl také jediný, ale naštěstí rozhodl. Ve skutečnosti to byl ale zápas, ve kterém jsme měli vyhrát daleko více. Podstatné je ale to, že jsme to zvládli a máme tři body.

TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Místo: K.Lázně. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Loukota Petr - ŠAŠEK Miroslav (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.