Sedliště začalo dobře, ale Stráž utkání velmi rychle dostala zpět do svých rukou


Branky


0

Stráž přijížděla do Sedliště, jako jasný favorit, ale Sedliště ji dokázalo zaskočit a dostat se do vedení. Tím se však v podstatě samo odsoudilo do role druhého týmu. Stráž inkasování pořádně probralo, během chvilky se dokázala ujmout vedení, které až do konce půle udržela a své body pak ještě zpečetila třemi zásahy ve druhé půli. Po zaváhání Lomu tak na druhém místě ještě více odskakuje a má velmi dobře nakročeno k přímému souboji o postup do vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště se vedoucí brankou dostalo trochu samo ze hry

Začátek utkání byl až neščekaně vyrovnaný a Serdliště hrálo se Stráží téměř rovnocennou partii. Domácí týám byl evidentně na utkání hodně nabuzený a měl chuť bodovat, čímž Stráž asi také trochu zaskočil. A dokonce se mu podařilo v patnácté minutě také otevřít skóre, když se dokázal v trochu nepřehledné situaci dobře zorientovat Pavel Hrubý, který v podstatě z otočky vyslal na branku nechytatelnou střelu. Těžko ale říci, zda si tím Sedliště nějak pomohlo. Stráž totiž inkasování probudilo a od té doby byla jednoznačně lepší a soupeře drtivým tlakem přehrávala. Už po dvou minutách se podařilo vyrovnat Ondřeji Ptákovi a po chvíli hraní za vyrovnaného stavu pak vtisknul Stráži do dlaní vedení Vlastimil Svoboda. Vícekrtá se ale během poločasu favorit prosadit nedokázal, a tak nechával Sedlišti stále určitou naději na zisk bodů.

Dva rychlé zásahy a bylo vymalováno

Stráž nehodlala nechat nic náhodě a do druhí půle vlétla v opravdu svižném tempu a nedala souepři nejmenší šanci mu jakkoli čelit. Už po pětni minutách dokázal zvýšit Bohdan Borys a dok kocne zběsilé první desetiminutovky pak ještě definitivně rozhodl František Veselý. Sedlišt po ztrátě naděje trochu odpadlo a nedokázalo se už v utkání zmátořit. Stráž tak měla i nadále navrch, ale v podstatě jen v klidu kontrolovala své vedení, které ještě v sedmdesáté minutě dokázal navýšit na koenčných 5:1 Luboš Ondřich. Poslední dvacetiminutova už nebyla v podstatě o ničem, zápas se dohrával a nic zvláštního se už nestalo. Stráž si tak v klidu odvezla ze Sedliště potřebné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (TJ Staré Sedliště): My jsme hráli s týmem ,který hraje o postup, takže jsme nečekali žádné zázraky, na druhou stranu jsme se po tom kolapsu v Lázních zase měli sejít v dobré sestavě, takže jsme byli také nebezpečnější, až na to, že musel opět chytat hráč z pole. Dokonce jsme i vedli, ale Stráž pak zabrala a jasně nás přehrávala a dostávala nás pod tlak. Přesto pro nás byl stav 1:2 po první půli přijatelný a věřili jsme, že dokážeme ještě zabrat, ale Stráž nakonec ukázala svou kvalitu a nám se už nic nepodařilo. Kluci ze Stráže vyhráli zaslouženě, ukázali svou kvalitu a nedali nám šanci. My jsme si ale také odehráli své, jen jsme dostali příliš mnoho branek a soupeř byl zkrátka lepší.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Místo: St.Sedliště. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Rut Jaroslav - ZAVACKÝ Petr (N), FIŠER Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.