Zmrtvýchvstání Kostelce? Tamní Sokol porazil Lázně


Branky


1

Kostelce si prožívá velmi špatnou sezónu a velmi reálně se musí obávat také sestupu, nyní ale udělal důležitý krok k napravení zpackané sezóny. Trenér si s hráči před utkání promluvil a parádně je dokázal vyhecovat, a to až takovým způsobem, že Kostelec dokázal porazit Sokola Konstantinovy Lázně. Velký podíl na tom má ale zejména nová kostelecká akvizice, posila ze zimní přestávky, David Kolářský, který nechal na hřišti vše a vsítil hattrick. Kostelečtí sice odcházeli ze hřiště znavení a naprosto bez sil, ale tentokrár, jakožto vítěz. Zda to ale nebyl jen další pouhý záškub umírajícího, to se dozvíme až v následujících kolech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec Lázně zaskočil nečekanou bojovností

Diváci v Kostelci sledovali o víkendu asi nejkrásnější utkání kola. Lázně sice přijížděly do Kostelce, jako jasný favorit, ale ve skutečnosti se hrálo nádherné vyrovnané utkání. Lázně totiž musely už od páté minuty hrát jen v deseti lidech, protože byl za zmaření zjevné brankové příležitosti KOstelce vyloučen Michal Pohlot, ale i tak byly možná mírně lepší a techničtější, ale Kostelec své technické nedostatky odkázal skvěle dohánět bojovností a odhodláním. A z toho vytěžil už ve čtrnácté mintuě první branku, když přesě pálil David Kolářský. První vstřelená branka, ale obraz hry nijak nezměnila a pokračovalo se ve stejném tempu. Diváci se pohledným fotbalem jistě velmi bavili, ale v první půli už se branky nedočkali, a tak Kostelec držel nečekané vedení.

Kostelec rychle navýšil a měl k bodům skvěle nakročeno

Úvod druhé půle vyšel Kostelci parádně. Hned asi ve druhé minutě poločasu udělaly Lázně chybu v defenzivě a míč se dostal k Davidu Kolářskému, který vypálil, ale brankář stačil míč ještě vyrazit, i když už jej asi chytal za brankovou čárou, ale Kolářský nechtěl ponechat nic osudu, a tak si na odražený balń počkal a napodruhé už nekompromisně rozvlnil síť. Lázně měly, co dohánět, ale dlouho se jim nedařilo prokousat se defenzivou soueře, a když se nakoenc za obranu konečně dotaly a Adam Kolář snížil, udělaly oěpt hrubou chybu a David Kolářský vrátil okamžitě svému týmu dvoubrankové vedení. Na to nedokázaly Lázně odpovědět opravdu dlouho, ale nakoenc se na poselední chvíli dokázali ještě do závěsu soupeři dostat, když deset minut před koncem vystřelil kotaktní branku Jaroslav Sak. V posledních minutách hry Lázně byly hodně nebezpečné, doslova bušily do branky domácích, ale ti nakoenc dokázali rychlými odkopy svůj jednobrankový náskok uhájit a své tři body už nepustili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Před utkáním jsme s hráči měli další pohovor, který měl podle mého na zápas velký vliv. Hráči si má slova vzali k srdci a podle toho to vypadalo. Když odcházeli ze hřiště, tahali nohy za sebou, a tak to má vypadat. Lázně byly skvělý soupeř, hrály opravdu výborně, byly na tom skvěle technicky, rychlostně i fyzicky, zkrátka jim nic nechybělo, akorát udělaly dvě osudné chyby, které nám hodně pomohly. Konce byl sice hodně nervózní a my jsme ho doslova odkopali, ale byla to paráda. My jsme opravdu neskutečně spokojení a doufáme, že se to nyní zlomí a budeme konečně hrát lépe. Všichni kluci si po tomto zápase zaslouží mé díky.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Místo: Kostelec. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - VOJÁK Pavel (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 4. 2016 20:26
Zdravím někde se stala chyba