0:1
(0:0)
49. M. Hrad
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o třináctou příčku zvládla překvapivě Sulislav


Branky


49. M. Hrad
0

Erpužice měly úvod jarní části opravdu výborný a skvělými výsledky se na Sulislav dokázaly rychle dotáhnout, ale ve vzájemném utkání pak na Sulislav v souboji o třinácté místo nestačily. Sulislav se na vzájemný zápas se svým největším rivalem dokázala skvěle připravit a nakonec ho na jeho hřišti dokázala díky jednomu zásahu překvapivě porazit. Třemi body si tak Sulislav udržela svou třináctou příčku a poslednímu místu trochu odskočila. V příštím kole už navíc může atakovat rozladěný Kostelec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před přestávkou beze změny stavu

Fotbal se hrál velmi nepohledný a rozpačitý. Týmům se příliš nedařilo, a tak se hrálo bez větších šancí a zajímavých momentů. Zároveň to také bylo velmi vyrovnané utkání, což sice tabulka předem naznačovala, ale momentální forma dle papírových předpokladů slibovala Epružickým něco úplně jiného. V první půle se toho však hráči Jiskry nedočkaly a museli doufat, že dokáží na bezgólovém stavu něco změnit alespoň ve druhé půli.

Jediným zásahem rozhodl Hrad

Druhá půle však začala pro Jiskru velmi špatně, cestu k vsítění si totiž velmi rychle dokázal proklestit Miroslav Hrad, který tak otevřel skóre a dostal Sulislav do vedení. A jelikož měly při tvorbě šancí Erpužice velké problémy, tak už nedokázaly až do konce s nepříznivým stavem nic udělat. Žádnou gólovou akci nevymysleli a nakoenc si doma žádný bod neponechali, naopak Sulislav odjížedí domů jistě velmi spokojená s neočekávanými třemi body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit

TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - M. Šustr [-] , M. Kovačka [-] , F. Kasl [-] , R. Kořínek [-] - L. Bordeniuc [-] , D. Vozian [-] - F. Tesař [-] , J. Ševčík [-] , J. Uhlíř [-] - P. Kořínek [-] (46. J. Šoul [-] )

TJ Sokol Sulislav
V. Rejman [-] - M. Řezníček [-] , M. Bouzek [-] , L. Gebert [-] , L. Mička [-] , J. Plešinger [-] , M. Krištofovič [-] , M. Ichnatoyla [-] (28. L. Laudát [-] ) , M. Hrad [-] , P. Hlavin [-] , K. Hanzlík [-]

ŽK: 19. M. Kovačka , 41. J. Ševčík - 33. L. Gebert .
Místo: Erpužice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - HAVEL Arnošt (N), KRIŠTOFOVIČ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.