Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště dokázalo zareagovat jen na první inkasování, pak už nestíhalo


0

Do utkání v Kšicích už nastoupilo Sedliště oproti minulému kolu bez výraznějšho posílení staršími hráči, ale stále né ve stoprocentní základní sestavě. A i v té by to nejspíš měli Starosedelští na kšickém hřišti velmi těžké. Tkto se ale dokázali ve hře udržet jen do konce první půle, ve druhé už bylo vše rozhodnuto a Kšice si došly pro zasloužený a poměrně klidný triumf. Zvítězily tak nakoenc 5:1 a třemi body si tak udržely svou pátou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se Sedliště ještě drželo

kšice načaly utkání výrazně lépe a už brzy potvrdily, že rozhodně chtějí všechny tři body. Staré Sedliště tahalo na hřišti za kratší konec a domácí se snažili, co nejdříve rozhodnout. Už v osmé minutě se poprvé prosadil Kamil Dýdek, který tak otevřel skóre. Poté se však na nějaký čas zásobník Kšic vypověděl službu, a tak se dočkali hosté vyrovnání, když rozvlnil síť Martin Pažountka. na vyrovnání ale Kšice stačily zareagovat velmi rychle a už ve dvaadvacáté minutě si vzaly vedení zpět, když se prosadil také Ivan Šetlík. Od té doby měly Kšice opět navrch, ale střelecky se jim nedařilo, a tak jim dlouho musel stačit jen jednobrankový náskok. V závěru půle se jim však podařilo vsítit ještě jednou, díky druhému zásahu Kamila Dýdka, a tak měli domácí díky brance do šaten utkání skvěle rozehrané.

Kšice přidaly další zásahy a hru už jen kontrolovaly

Ve druhé půli už domácí zápas pouze kontorlovali a snažili se soupeře k ničemu nepouštět. Ve čtyřiašedesáté minutě se pak Kšickým dokonce podařilo přidat čtvrtou branku, zásluhou skórujícího Jiřího Havránka, a tak bylo definitivně rozhodnuto. Staré Sedliště přišlo o naději, a tak už se utkání doslovapouze dohrávalo. Deset minut před koncem pak ještě definitivně poupravil výsledný vzhled skŕoe pátou trefou domácích Michal Šťastný, a Kšice si tak došly pro zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Sokol Kšice: Kšice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Staré Sedliště
TJ Staré Sedliště: Staré Sedliště se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Kövary [-] , M. Volf [-] , J. Havránek [-] , P. Kasal [-] (61. L. Kudlík [-] ) - M. Šťastný [-] , J. Šetlík [-] (79. A. Smetana [-] ) , M. Šetlík [-] , P. Flíček [-] - I. Šetlík [-] , K. Dýdek [-] (66. P. Šnebergr [-] ) -

TJ Staré Sedliště
F. Litomerický [-] - P. Hrubý [-] , D. Zavacký [-] (46. J. Petráška [-] ) , O. Rožumberg [-] , V. Pecháček [-] - V. Pokorný [-] , M. Pažountka [-] , M. Patočka [-] , L. Fiala [-] - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-]

Místo: Kšice. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Friedenberger Robert - ŠETLÍK Ivan (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.