4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve druhém jarním kole už Stráž překvapení nepřipustila


Branky


0

Velký otazník visel před utkáním nad formou na podzim velmi silné Stráže, o níž kolují informace o tom, že to v kabině příliš neklape, a to při nejmenším nevyvrátil velmi špatný výkon Stráže proti Kšicím, kterým nakoenc Sokol podlehl. Na domácím hřišti proti Černošínským už však Strážští žádné dohady nepřipustili a snadno celý zápas ovládli. Po první půli vedli sice pouze o jednu branku, ale druhou část už vyhráli v poměru 3:0 a bez jediného inkasování si došli pro své první letošní tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž nastoupila v úplně jiném rozpoložení, než v minulém utkání

Na Stráži bylo jasně patrné, že nastoupila do utkání daleko vyrovnaněji a v naprosto jiném rozpoložení, než v minulém utkání proti Kšicím. Tentorkát byla na hřišti jasně lepším týmem a snaživý Černošín, ač se snažil, seč mu síly stačily, hrál až druhé housle. Stráž si během první půle vypracovala mnoho zajímavých šancí, ale trefit se jí podařilo pouze jednou, když Luboš Ondřich hlavičkou nastřelil po centru Lukáše Koubka břevno, od nějž se míč odrazil k Vlastimilu Svobodovi, který otevřel skóre utkání. Dále už se však stav 1:0 neměnil, a tak se také odcházel při jednobrankovém rozdílu do šaten.

Na hřišti zasahovala záchranka

Hned z kraje druhé půle se odehrálo na hřišti opravdu veliké drama, když se srazil Jakub Zahradník s edním z domácích útočníků, přičemž se Zahradníkova hlava potkala s kolenem domácího hráče. Trochu vážnější zranění a nepříliš optimální stav brankáře si vyžadovali lékařské ošeření, a tak byla na hřiště přivolána záchranka, která si brankáře převzala a odvezla si jej. A my mu tímto samozřejmě přejeme brzké uzdravení a držíme mu palce. Avšak tím jsme trochu předběhli. Tomuto incidentu totiž ještě předcházelo další strážské vsítění v sedmačtyřicáté minutě, když se trefil Martin Novotný. Černošín pak navíc postupně odpadal a nakonec neodolal tlaku soupeře znovu, když za záda střídajícího Petroviče propadla střela Ondřeje Ptáka. Definitivní úpravu na vzhledu skóre pak udělal ještě v úplném závěru Vlastimil Svoboda, který zvýšil na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Miloslav Jedlička (Sokol Stráž): Oproti minulému týdnu to tentokrát bylo úplně o něčem jiném. Začali jsme hrát konečně náš fotbal, začali jsme hrát dobře a měli jsme hned mnoho nevyužitých šancí. Ale když jsme pak dali první gól trochu jsme polevili a poločas se jen dohrával. Druhá půle však začala velmi smolně, když se po nešťastném kontaktu zranil domácí brankář, který dostal kolenem do hlavy a z trávníku jej odvážela sanitka. Pak jsme přidali ještě další góly a zápas se jen dohrával. My ale hlavně přejeme hostujícímu brankáři brzké uzdravení, snad se rychle zotaví.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Soupeř byl o dost lepší a fotbalovější a my jsme se nepotkali zrovna s nejlepší formou. Navíc se nám zranili ještě dva hráči a ten zápas pro nás byl celkově smolný, ale soupeř byl zkrátka lepší.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
J. Landrgott [-] - V. Borys [-] , O. Pták [-] , D. Rubant [-] , M. Novotný [-] - L. Koubek [-] , B. Borys [-] , V. Svoboda [-] , F. Veselý [-] - L. Ondřich [-] (71. P. Svoboda [-] ) , K. Pták [-] -

TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] (62. T. Petrovič [-] ) - L. Melich [-] , J. Kubovský [-] (69. K. Skoumal [-] ) , T. Klepsa [-] (53. T. Havel [-] ) , R. Havel [-] - R. Drozda [-] , R. Panuška ml. [-] , J. Šedivý [-] , T. Vondraš [-] - J. Solový [-] , P. Černý [-] (40. J. Panuška [-] )

ŽK: 14. F. Veselý - 22. R. Havel , 34. T. Klepsa , 51. J. Panuška , 76. T. Havel .
Místo: Stráž. Počet diváků: 79. Rozhodčí: Friedenberger Robert - FIŠER Miroslav (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.